Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня -
Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня
Дозвілля та їжа
14 лютого 2022 14:39
Диван зачекає: куди піти у Дніпрі цього тижня - фото: freepik.com

Новий тиждень розпочався, а значить – настав час планувати, як цікаве його провести. Vgorode зібрав заходи, що відбудуться у Дніпрі з 14 по 17 лютого.

Програма у планетарії "Наша космічна адреса"

Кожен із нас добре пам'ятає свою адресу. Але він дозволяє вказати місце, де ми живемо, тільки на Землі. А як щодо Всесвіту? Вона неосяжна, і в ній так легко загубитися. Там так багато яскравих та маленьких зірок, таємничих туманностей, величезних галактик. Як відрізняти їх одне від одного? Як дізнатись, де знаходиться наша рідна планета? Для цього і потрібно знати нашу космічну адресу.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 14 та 16 лютого, 15:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Виставка "Він. Вона. Нюанс. Нюарт"

Виставка -
Виставка - фото: pinterest

"Відверта тематика" у різний час мала свої особливі шарм та задум, які, звичайно, відображали соціальні стандарти естетики та моралі у живописі, графіці, скульптурі, літературі, дизайні, а нині й у новітніх арт-технологіях. Щоразу нові покоління художників по-своєму стають виразниками популярних у суспільстві канонів фізичної привабливості, поєднуючи оголеність людського тіла та чуттєвість емоційного стану. Кілька десятків робіт відомих художників Дніпра, а також творів із колекцій дніпрян та молодих художників покажуть на цій виставці.

Де: Будинок мистецтв

Коли: 14 лютого, 17:00

Фільм "Смерть на Нілі"

Всесвітньо відомий детектив Еркюль Пуаро вирушає у відпустку. Це має бути незабутня подорож на кораблі Нілом. І воно таки стане незабутнім, але зовсім не через безтурботність та легкість атмосфери. Детективу знову доведеться застосувати весь свій талант і розум, щоб розкрити злочини, які тут сталися.

День закоханих у Потьомкінському палаці

Потьомкінський палац -
Потьомкінський палац - фото: igotoworld.com

У старовинному палаці, де все довкола пронизане історією та любов'ю, під супровід класичної музики можна опинитися на справжньому балу, і навіть потрапити під стрілу Купідона. Поки вас пригощатиме напоями красуня Леді-фуршет, на ваших очах розгортатимуться справжні пристрасті: перформанс від романтичної пари всіх часів – Ромео та Джульєтти. Пікантності святу додасть міні-вистава за п'єсою Людмили Духаніної "Невже мене нема?".

Попередній запис за телефоном: 096-925-62-79 (Леся), через Viber або Телеграм.

Де: Палац ДНУ

Коли: 14 лютого, 18:00

Скільки коштує: 250 гривень

Програма у планетарії "Всесвіт закоханих"

Планетарій -
Планетарій - фото: goodfon

Кажуть, що закохані дивляться на зоряне небо найчастіше. Можливо, тому, що цей безмежний простір найбільш співзвучний їхнім почуттям. А може тому, що там, серед далеких світил, ми можемо прочитати історії надії та вірності, зустрічей та розлук, які розповідають нам зірки. Це тільки здається, що Всесвіт має мало спільного з нашим повсякденним життям. Чим більше вона нам відкривається, тим більше ми знаходимо те, що стосується наших вражень та почуттів.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 14 лютого, 18:30

Скільки коштує: 300 гривень

Концерт "Симфонічний QUEEN"

У Дніпрі прозвучать хіти гурту Queen у виконанні оркестру GosОrchestra. Цього вечора ви підспівуватимете, а може навіть і пританцьовуватимете, можливо згадаєте перше кохання, але точно відпочинете.

Де: Дніпропетровська філармонія імені Леоніда Когана

Коли: 14 лютого, 19:00

Скільки коштує: 250 гривень

Вистава Чорний квадрат "А-ля кобеля, або все, що рухається"

Багато років в той самий день троє друзів дитинства зустрічаються, щоб звести рахунки зі своїм минулим. Але цього разу один із них не прийшов, і в цьому виявилася замішана жінка. Що допоможе розплутати всі вузли? Друзі, коньяк та інші жінки. Пити чи не пити? Дзвонити чи не дзвонити? Любити чи не любити?

Де: Сінай (Центр "Менора")

Коли: 14 лютого, 19:00

Скільки коштує: 460 гривень

Концерт "Найкращі світові рок-хіти про кохання"

У Дніпрі виконають найкращі світові рок-хіти про кохання до Дня Святого Валентина.

Де: Палац культури машинобудівників

Коли: 14 лютого, 19:00

Скільки коштує: 280 гривень

Концерт INSPIRATION DUO

Дніпрян запрошують на концерт дуету Inspiration Duo на таємному поверсі BnB.

Де: BnB bar

Коли: 14 лютого, 20:00

Концерт OLD BOYS HARDWINE & UNHOLY VALENTINE

Old Boys` Hardwine & Unholy Valentine виступлять у День закоханих, для закоханих та не тільки. Під час концерту ви можете почути любовну лірику і не лише.

Де: Арт-кафе "Невідомий Петровський"

Коли: 14 лютого, 20:00

Скільки коштує: 130-200 гривень

Програма у планетарії "Полярис, космічна субмарина та таємниця Полярної ночі"

Пінгвін-мандрівник Джеймс Гібернатус та смішний ведмідь Потап Медведько зустрічаються на льодах Північного полюса. Вони дружать, діляться цікавими історіями своїх місцевостей і разом спостерігають за зірками, дивуючись довгими ночами на полюсах Землі. Астрономи-початківці намагаються розгадати цю загадку за допомогою спостережень. Завдяки раціоналізму Джеймса та винахідливості Медведька, їхня наукова пригода призводить до створення обсерваторії, а потім і імпровізованого космічного корабля. Під час подорожі, що тягнеться до Марсу і Сатурну, вони отримують свою відповідь і виявляють, що планети мають не тільки схожість, а й відмінність.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 15 лютого, 15:00

Скільки коштує: 100-250 гривень

Фільм "Незвідане: Удача Дрейка"

Нейтан Дрейк та Віктор "Саллі" Салліван, два шукачі пригод, вирушають на пошуки найбільшого скарбу світу. Крім того, вони сподіваються знайти докази, які приведуть їх до давно втраченого брата Нейтана.

Програма у планетарії "Фантом всесвіту: у пошуках темної матерії"

Темна матерія існує всюди. Вона керує рухом зірок у галактиках, провокує грандіозні зіткнення світів, ховається у галактичних скупченнях. Чи є вона поряд із нами на Землі? Можливо, дізнатися про це вдасться завдяки Великому адронному колайдеру і створюваним там фантастичним енергіям.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 15 лютого, 17:30

Скільки коштує: 100-250 гривень

Програма у планетарії "Сонце – наша життєва зоря"

Сонце осяює наш світ вже чотири з половиною мільярди років. Тепло, яке зігріває нас сьогодні, відчувала кожна людина, яка будь-коли жила на Землі. Це найближча до нас зірка та найбільша електростанція нашої планети. Сонце - безцінний джерело енергії, що управляє вітрами, погодою та нашим життям.

Де: Дніпровський планетарій

Коли: 16 лютого, 17:30

Концерт "СПЛІН ВІД RODIN N."

Творчість Сплін можна або любити, або не бути знайомим із ним. Пісні, які встояли і досі актуальні, музика, яку неможливо сплутати ні з чим і особливий символізм, властивий лише їхнім текстам.

Де: МахноПАБ

Коли: 17 лютого, 19:00

Скільки коштує: 100 гривень

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах