"Ця пісня про мене!": як створюють якісні музичні кліпи

"Ця пісня про мене!": як створюють якісні музичні кліпи

"Ця пісня про мене!": як створюють якісні музичні кліпи

Дозвілля та їжа
01 листопада 2021 16:34

Частенько, вкотре переглядаючи улюблений кліп і слухаючи пісню на повторі, не замислюєшся, який величезний ресурс вкладено в створення улюбленої, до болю знайомої історії. Відеосюжет близький, наче написаний за власним життям. Так думає більшість аудиторії. Мало хто знає, скільки сил і праці вкладено артистом і його командою в створення цієї зрозумілої, близької для кожного сюжетної лінії. Артисту важливо знайти своїх - команду однодумців, які будуть доповнювати своїм баченням те, що створив музикант. Для більшості артистів, частина з яких створюють свою музику самі, їхнє творіння - наче дитина. В яку вкладено багато любові й праці і дуже хочеться довіритися професіоналам.

Finegold Production - команда, яка працює в сфері фото- і відеопродакшну. Режисер проєктів - Герман Ненов. Finegold Production і Герман Ненов створюють відеоряд як до улюблених пісень, так і до абсолютно нових, які раніше ніде не звучали, майбутніх хітiв. У сферу діяльності входить колаборація компаній, брендів і артиста, якісна інтеграція в відеоряд, подальше просування і популяризація проєкту. 

Фото: Finegold ProductionФото: Finegold Production

Постійним партнером Finegold Production є компанія "БІОКОН". Днями команда реалізувала спільний проєкт для нової лінії очищення шкіри "БІОКОН" I love matcha tea зі співачкою, акторкою і блогером Анною Трінчер.

Фото: Finegold ProductionФото: Finegold Production

Іноді зйомки проходять за межами країни. Так була створена гарна історія кохання для Злати Огнєвіч на пісню "Мiй назавжди". Зйомки відбувалися протягом 6 днів і проходили в Туреччині. Міжнародним авіаційним партнером виступила авіакомпанія МАУ, яка активно підтримує українських зірок і навіть під час кризи реалізовувала креативні проєкти і колаборації.

Фото: Finegold ProductionФото: Finegold Production

"У творчості та роботі на майданчику завжди є дуже тонкий момент мого емоційного стану. Працюючи з Finegold Production, я не про що не турбуюся. Команда професіоналів, вони виконують всі свої зобов'язання, вміють творити, креативити. Із задоволенням та великим бажанням повертаюся в Production з новим матеріалом. У нас тандем, навіть не співпраця, а справжнісінька творчість. Я знаю небагато команд, в тому числі Finegold Production, які створюють сприятливі умови для артиста під час знімального процесу", - розповіла Злата Огнєвіч.

Фото: Finegold ProductionФото: Finegold Production

"Finegold Production - найкрутіша команда, і головна її особливість - професіоналізм. На сьогодні дуже складно знайти людей, які на всі сто вірні своїй справі. Я, як артист, що віддається на всі сто, бажаю працювати з тими, хто горить тим, чим займається. Повертаючись до команди з новими піснями, а ми вже створили два крутих кліпи, я впевнена в результаті. Команда працює в унісон, всі доповнюють одне одного як єдиний організм. Наші спільні проєкти приносять нереальні результати. Це видно за реакцією слухачів, за органічними результатами переглядiв. Нашим проєктам заздрять багато артистів і колег Finegold Production. Я дуже рада, що ми знайшлися, що така команда з'явилася в моєму житті. Finegold Production - команда мрії", - доповнює Анна Трінчер.

Фото: Finegold ProductionФото: Finegold Production

"Я отримую задоволення від усього, що відбувається на майданчику під час знімального процесу з Finegold Production. З командою легко. Творчі люди, справжні професіонали притягують професіоналів, від чого народжується дуже красивий союз. Наприкінці листопада відбудеться реліз моєї нової пісні "Мне нравится" - наша друга робота з режисером Германом Неновим і Finegold Production. Естетика в кожному кадрі. Впевнена, наша крайня робота не залишить байдужим навіть найвибагливішого глядача", - поділилася Ірина Білик.

Фото: Finegold ProductionФото: Finegold Production
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах