Самолікування під контролем: кому можна довірити своє здоров`я 

Кому можна довірити своє здоров`я 

Кому можна довірити своє здоров`я 

Дозвілля та їжа
10 серпня 2021 15:24

Чи може самолікування бути ефективним та безпечним? Якщо ви шукаєте рецепти в інтернеті та користуєтеся порадами друзів по нещастю в соцмережах, то наражаєте себе на небезпеку. Це про таке самолікування попереджає Міністерство охорони здоров`я і цілком справедливо називає його шкідливим - для вашого здоров`я. І для вашого гаманця.

Хто допоможе, коли швидка не доїхала?

Мешканці великих міст вже звикли до того, що швидку не так просто викликати, а потім - ще й дочекатися. А під час посилення епідемії вона взагалі здебільшого обслуговує лише пацієнтів з підозрою на COVID-19, інфаркти та інсульти,  тому вчасна консультація досвідченого лікаря взагалі на вагу золота! Однак її можна отримати, якщо знати правильні місця. Приміром, на сайті Аптека 9-1-1, де таку послугу надають абсолютно безкоштовно і цілодобово.

Телемедицина має бути персоніфікованою

Чи можна довіряти лікарю, який вас ніколи не бачив? Щоб відповісти на це питання, треба з`ясувати, по-перше, чи справді по той бік екрану з вами спілкується лікар, а не працівник колл-центру, який не має медичної освіти. По-друге, чи є у такого фахівця право надавати цю послугу. І, по-третє, навіть онлайн-прийом у лікаря повинен бути персоніфікованим, тобто він має розглянути не тільки ваші скарги, а й ваші аналізи та результати досліджень.

На сайті Аптека 9-1-1 послугу "Консультація лікаря" надають дипломовані та досвідчені лікарі "Українського центру телемедицини", який має ліцензію міністерства охорони України на таку послугу. Вони працюють онлайн 24/7, отже ви можете звернутися до лікаря в будь-який зручний для вас час. Варто перед телемедичним прийомом ознайомитися на сайті Аптека 9-1-1 з симптомами захворювань - так ви зможете підготувати потрібні дослідження та аналізи, щоб отримати максимально вичерпні відповіді на свої питання. Проте, якщо ситуація потребує термінової консультації, то лікар допоможе вам і в цьому випадку, адже фахівці мають достатній досвід і стаж роботи, щоб лікувати навіть так званих ургентних пацієнтів.  

Консультація абсолютно безкоштовна та анонімна, медична таємниця  зберігається - за тими правилами, як цього вимагає міністерство охорони здоров`я України.

Лікар за вашим бажанням може призначити лікування, і для того, щоб ці рекомендації не загубилися (в разі хронічного захворювання), створіть на сайті Аптека 9-1-1 особистий кабінет. Будьте певні, що будь-кому, окрім вас, вхід до нього заборонений. 

Не зволікайте з лікуванням: на початку хворобу подолати легше і дешевше

Щоб замовити ліки, призначені лікарем, не потрібно навіть виходити з дому. На сайті Аптека 9-1-1 для цього вам знадобиться всього "один клік": за допомогою чат-бота або самостійно. Асортимент товарів дуже великий - 21 тисяча! Тут можна зробити замовлення навіть на рідкісні лікарські засоби і отримати їх вдома, на роботі чи в лікарняній палаті з рук кур`єра. А можна - у відділенні Нової пошти чи в "Вашій аптеці" (тобто у тій, яку ви вкажете на сайті як найзручнішу для вас). Доставка абсолютно безкоштовна!  

Якість ліків на сайті Аптека 9-1-1 гарантована - на відміну від сайтів, що просто збирають потрібні вам препарати по різних торговельних майданчиках, отже не можуть нести відповідальності ані за їх якість, ані за умови зберігання. Усі лікарські засоби, що представлені  на сайті Аптека 9-1-1, сертифіковані в Україні і надходять тільки від ліцензованих постачальників - зарубіжних і вітчизняних, а також зберігаються в належних, суворо контрольованих  умовах. До речі, так само, як і вітаміни та БАДи, спортивне харчування та аптечна косметика, засоби догляду за тілом, зокрема, сонцезахисні, а також дитяче харчування - все це і ще багато чого корисного ви можете замовити на сайті.

Ціни при замовленні на сайті нижчі, ніж в аптеках, але консультант, який до ваших послуг цілодобово, у разі потреби підбере дешевші препарати з такою ж діючою речовиною, як призначив лікар. Не варто робити це самотужки, адже фармація - складна наука, що опановується роками навіть дипломованими провізорами. Помилка в діючій речовині чи дозі може призвести до серйозних наслідків. Отже, самолікування безпечне та ефективне лише під контролем фахівців. І тепер ви знаєте, де їх шукати! 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах