Музей "Машини часу" у Дніпрі віддасть на фронт свій експонат

Музей "Машини часу" у Дніпрі віддасть на фронт свій експонат || - фото: facebook.com/mashini.vremeni

Працівники дніпровського музею "Машини часу" вирішили передати один із своїх експонатів військовим, щоб допомогти їм захищати Україну.

Як повідомили в музеї "Машини часу", броньована інкасаторська "Газель" 2011 року випуску (ГАЗ 2705-415) була у них "молодшим" спецавтомобілем. У мирний час вона часто показувалася на музейних виставках, присвячених професіям, і завжди привертала увагу відвідувачів. Однак тепер ця "Газель" служитиме військовим медикам, які зараз працюють на передовій лінії фронту.

– Час війни диктує нові умови. Кожен із нас робить усе, щоб наблизити нашу перемогу. Нами було ухвалено рішення передати "Газель" військовим, – пояснили працівники музею.

Коли ГАЗ 2705-415 буде використовуватися українськими військовими - точно невідомо. Проте, за словами працівників музею, машину передадуть на фронт уже днями. Наразі вона проходить перевірку на місцевій СТО.

Нагадаємо, що один цивільний дніпрянин вирішив передати до ТРО Дніпра свою бойову розвідувально-дозорну машину, яку купував для участі у різних шоу. Зазначимо, що перед цим він відремонтував транспортний засіб, щоб він міг виконувати потрібні бойові завдання.

Последние новости