"Мало стріляв!": Дівчина, яку врятували на Перемозі під час ракетного удару, разом з хлопцем влаштували ДТП зі стріляниною

"Мало стріляв!": Дівчина, яку врятували на Перемозі під час ракетного удару, разом з хлопцем влаштували ДТП зі стріляниною || фото: База: Дніпро та область

У Дніпрі водія BMW, який під час сутички прострелив мотоциклісту ноги, суд відправив під цілодобовий домашній арешт.

Разом з порушником була і його дівчина, Анастасія Швець, квартиру якої було знищено внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці на Перемозі, пише Vgorode Dnipro.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, тоді її знімки облетіли весь світ. Вона сиділа роздягненою при мінусовій температурі повітря на руїнах своєї оселі.

Рятувальники дивом її врятували. Але загинула уся її родина - мама, тато, домашні улюбленці. Незадовго до цього загинув на фронті її коханий. Після цього вона знайшла нове кохання.

Днями її хлопець прострелив ногу байкеру під час конфлікту на дорозі. Наразі суд відправив його під цілодобовий домашній арешт. У той час Анастасія кричала: "Мало стріляв!"

Нагадаємо, конфлікт стався на Набережній Перемоги стався між водієм BMW та двома мотоциклістами. Власник автомобіля розпилив у бік чоловіків газовий балончик та декілька разів вистрелив із вогнепальної зброї. Один із мотоциклістів зазнав поранення обличчя, інший – ноги.

Стрілка затримали. Стало відомо, що суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Последние новости