Зіпсовані клумби та пам'ятник: у Дніпрі відвідувачі пошкодили Ботанічний сад ДНУ

Зіпсовані клумби та пам'ятник: у Дніпрі відвідувачі пошкодили Ботанічний сад ДНУ || - фото: facebook.com/botgarddnepr

У Дніпрі на минулих вихідних відвідувачі пошкодили Ботанічний сад ДНУ. Там вирвали рослини, попсували клумби і пам’ятник.

Як повідомили на сторінці ботанічного саду в Facebook, від дій вандалів постраждали дерев’яний потяг, в який планували висадити рослини та клумби, з яких вкрали квіти. Також були пошкоджені горщики з літопсами, пам’ятник із садовим інструментом та дерево обіймів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– На фото тільки невелика частина того, що було понівечено після останньої робочої суботи. В потяг ми навіть ще не висадили рослини, а в нього хтось вже садовив дітей. Вертикальні клумби так і не заростуть красою, бо з них просто вкрали висаджені петунії. Літопси, які росли з насіння три роки, витягли з горщика і разів 20 підковиряли нігтями. Пам'ятнику з садовим інструментом відірвали сапку... А дерево обіймів вже без долоньок, – написала адміністрація ботсаду.

Небайдужих просять робити зауваження кривдникам ботсаду та фіксувати їх на фото. Також всіх відвідувачів закликали дбати про природу і з повагою ставитися до праці інших людей.

Последние новости