Скільки грошей виділили на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару по Павлограду

Скільки грошей виділили на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару по Павлограду || - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Сьогодні, 2 травня, у Павлограді ухвалили рішення про виділення коштів на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару в ніч на 1 травня.

Так, для постраждалих виділили матеріальну допомогу сумою 9 мільйонів гривень. Рішення про розмір допомоги для кожної людини та порядок її отримання приймуть завтра, 3 травня. Про це йдеться в повідомленні міської ради Павлограду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За допомогою до міської ради вже звернулося 685 павлоградців.

Якщо ви постраждали внаслідок обстрілу та потребуєте допомоги, звертайтеся на гарячу лінію міського голови за номерами: 0-800-40-44-0; 095-225-41-92. Вона працює цілодобово.

Нагадаємо, у Павлограді немає хімічної загрози внаслідок ракетного удару 30 квітня. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак в етері телемарафону "Єдині новини", у місті цілодобово працюють станції, які вимірюють стан повітря. Наразі воно відповідає всім нормам. Також фахівці періодично проводять додаткові дослідження. За їхніми результатами, станом на 2 травня, загроза відсутня. 

 

 

Последние новости