Володимир Зеленський особисто відзначив двох вибухотехніків з Дніпра

Володимир Зеленський особисто відзначив двох вибухотехніків з Дніпра || - фото: konkurent.ua

Вчора, 19 березня, Президент України Володимир Зеленський відзначив двох саперів з Дніпра, які щодня виконують небезпечну роботу.

У своєму традиційному вечірньому зверненні Володимир Зеленський подякував Тетяні Кузубовій та Валерію Онуло з Дніпра за розміновування територій в областях після ворожих обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Я дякую всім, хто здійснює цю роботу. Я дякую вибухотехніків нашої поліції. Дякую Ігорю Заболотному, Тетяні Кузубовій, Валерію Онулу, Марині Островській та В'ячеславу Яровому за розмінування на Харківщині, Донецькій області, Херсонщині, Київській області. Дякуємо саперам Національної гвардії України та наших Збройних Сил, – сказав Володимир Зеленський.

У своєму зверненні Зеленський також додав, що армія РФ продовжує щодня обстрілювати українські міста та села. Він згадав місто Марганець у Дніпропетровській області, яке потерпає від ворожих атак. 

Нагадаємо, у неділю, 19 березня, російські війська атакували з важкої артилерії Дніпропетровську область. Під прицілом ворога опинився Синельниківський район. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що окупанти обстріляли Великомихайлівську громаду. Територію обстежували рятувальники. Наразі наслідки атаки уточнюються. Попередньо, місцеві жителі не постраждали.

 

 

Последние новости