Громаду у Дніпропетровській області додали до переліку тих, де йдуть бойові дії

Громаду у Дніпропетровській області додали до переліку тих, де йдуть бойові дії - || фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Дніпропетровській області до переліку громад, де тривають бойові дії, додали Покровську сільську територіальну громаду.

Про це повідомив керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко. Він зазначив, що це вже п’ята громада Нікопольському району, яка отримала подібний статус. У переліку вже є Мирівська, Марагнецька, Нікопольська та Червоногригорівська громади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук раніше пояснював, що внесення в список громад, де відбуваються бойові дії, означає, що мешканці цих територій, чиє житло було ушкоджено внаслідок обстрілів і які вже виїхали чи планують виїхати з території громади, зможуть отримати статус внутрішньо переміщеної особи.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 28 грудня, російські війська обстріляли з РСЗВ та важкої артилерії населені пункти Дніпропетровської області. Ворог вкотре вдарив по Нікопольському району. Унаслідок атаки ніхто з людей не постраждав, проте понівечені приватні будинки, автомобіль, чотири газогони та дві лінії електропередач.

Последние новости