У Дніпрі на Перемозі авто збило на смерть жінку

У Дніпрі на Перемозі авто збило на смерть жінку - || фото: t.me/dneproperatyv

Сьогодні зранку, 21-го листопада, на Набережній Перемо ги сталася смертельна ДТП – під колесами автомобіля загинула бабуся.

За попередньою інформацією, літня жінка переходила дорогу на заборонений сигнал світлофора. У цей момент їхав автомобіль, який і збив її. Бабуся отримала надто тяжкі травми, від яких померла на місці події, повідомляє "Дніпро оперативний".

[telegram post="dnepronline/50704" desc=""]

Очевидці опублікували відео, на якому видно, що тіло жінки лежить на дорозі. Його накрили простирадлом. Обставини та причини події наразі повинні встановити правоохоронці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора ввечері, 20 листопада, у Дніпрі на Набережній Заводській сталася серйозна ДТП. Мікроавтобус зіткнувся з відбійником та перевернувся. По прибуттю на місце рятувальники встановили, що водій мікроавтобусу Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням, після чого влетів у відбійник та перекинувся на бік.

Внаслідок ДТП паливно-мастильні матеріали розлилися на дорогу. Аби не виникла пожежа, надзвичайники змили їх з проїжджої частини. Люди не постраждали.

Последние новости