Ворог атакував ракетами Дніпропетровщину: рятувальники розповіли подробиці

Ворог атакував ракетами Дніпропетровщину: рятувальники розповіли подробиці - || фото: adm.dp.gov.ua

Сьогодні, 11-го жовтня, російські війська вдарили ракетами по Дніпропетровській області. Внаслідок обстрілу пошкоджена енергетична інфраструктура.

Окупанти п’ять годин поспіль атакували Дніпропетровщину. По містам та селам випустили вісім ракет. Чотири з них збила наша Протиповітряна оборона, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські ракети атакували критичну інфраструктуру. Після ворожих "прильотів" виникли пожежі на енергетичних об’єктах в Павлоградському та Кам’янському районах. Щоб загасити вогонь, на місці прибули 53 рятувальника на десяти пожежних машинах. Внаслідок обстрілів завдані серйозні руйнування, багато домівок лишилися без світла.

На місці "прильотів" виникли пожежі - || фото: adm.dp.gov.ua

Наразі аварійні бригади працюють над відновленням живлення. Рятувальники зазначають, що це процес досить тривалий, тому мешканців області просять заощаджувати електроенергію. Особливо це важливо в години пікового навантаження – з 17:00 до 22:00.

Наслідки російської атаки - || фото: adm.dp.gov.ua

Нагадаємо, що раніше Валентин Резніченко повідомив, що у зв'язку з цим в області запроваджується режим тотальної економії електроенергії, щоб могли працювати лікарні, транспорт та інша важлива соціальна інфраструктура.

Последние новости