У Дніпрі з'являться нові житлові комплекси: як вони виглядатимуть

У Дніпрі з'являться нові житлові комплекси: як вони виглядатимуть || - фото: facebook.com/BuildDnepr

Незважаючи на воєнний стан, у Дніпрі продовжують зводити нові об'єкти. Так, у місті з'являться сучасні житлові комплекси. Стало відомо, як вони виглядатимуть.  

МФК Industrial 

На Слобожанському проспекті продовжується активна робота з будівництва МФК Industrial. Для цього комплексу вже відкрито котлован і в ньому проводяться пальові та бетонні роботи, йдеться на сторінці BuildDnepr у Facebook.

Проект цього комплексу разом із планом розвитку прилеглих кварталів було представлено відомим дніпровським архітектором Михайлом Аліповим. 

ЖК Avenue 25

Житловий комплекс Avenue 25 розташований в історичному центрі Дніпра. Він матиме витончений  та лаконічний дизайн. Перше, що кидається в очі – це фасад зі скла і пластика. Також там планують зробити тераси з панорамними лаунж-зонами.   

Зараз там закінчено монолітний каркас першої черги будівництва. 

ЖК ArtHof 

Житловий комплекс ArtHof належить до новобудов бізнес-класу. Він знаходиться у Шевченківському районі Дніпра на вулиці Січових Стрільців.  

Новобудову зводять за мнолітно-каркасною технологією. Будівля має шість поверхів. Зараз будівництво на етапі завершення.

ЖК Aurora Tower 

ЖК Aurora Tower розташований у провулку Феодосія Макаревського біля готелю "Світанок". Комплекс будують за монолітно-каркасною технологією. Він матиме 19 поверхів, де розміщуватиметься 100 квартир.  

Там вже готовий котлован та облаштовано пальове поле. Зараз будівельники працюють на рівні другого поверху будівлі.  

ЖК Loft Egoist 

Житловий комплекс Loft Egoist – це житло преміум-класу. Він розташований на вулиці Дмитра Донцова поряд з визначними пам’ятками міста, парками та торговими центрами.  

Клубний будинок матиме декоративне оздоблення цеглою та вітражне скління фасадів. У ньому побудують 59 квартир, в кожній з яких буде власна тераса.  

Последние новости