Як минула ніч на 6 жовтня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 6 жовтня у Дніпропетровській області - || фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Російські окупанти усі ніч на 6 жовтня обстрілювали Нікопольський район з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії.

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що ворог вдарив по трьом громадам – Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Їх за ніч атакували п’ять разів. Попередньо відомо, що люди не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу у Нікополі загорівся будинок. Рятувальники вже загасили пожежу. Окрім цього, пошкоджено десяток приватних будинків, підприємство та лінії електропередач.

Ворог обстріляв Дніпропетровщину - || фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Мирівській громаді понівечені кілька приватних будинків та господарських споруд. У Марганецькій громаді продовжують обстежувати території. Наразі масштаб руйнувань уточнюється.

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула без ворожих атак і на цю хвилину все спокійно.

Люди не постраждали - || фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що наші військові ретельно спланували та блискуче реалізували операції з визволення Херсонщини з-під окупації. Таким, чином закріплено і повернуто державний прапор України у семи населених пунктів. На різних ділянках фронту ЗСУ вдалось заглибитись від 10 до 20 кілометрів. Противник намагається утримати окуповані території, зосереджує зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони.

Последние новости