Окупанти обстріляли з "Градів" та "Ураганів" Дніпропетровську область: є поранені

Окупанти обстріляли з "Градів" та "Ураганів" Дніпропетровську область: є поранені || - фото: t.me/mykola_lukashuk

Сьогодні зранку, 24 вересня, окупанти знову обстріляли Нікопольський район у Дніпропетровській області.  На жаль, постраждали люди. 

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, російська армія скерувала "Гради" та "Урагани" на Марганецьку та Червоногригорівську громади.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У місті Марганець внаслідок обстрілу поранено двоє людей – 51-річна жінка та 49-річний чоловік. Їх госпіталізували до лікарні. Жінка у важкому стані.

Також пошкоджені понад 20 приватних та багатоповерхових будинків, до 10 господарських споруд, місцевий хлібозавод, пара установ та автівки. 

Ворожа атака зачепила електромережі. Понад 2 000 сімей залишились без світла. Над його відновленням вже працюють аварійні бригади енергетиків.   

З "Ураганів" окупанти вдарили й по Червоногригорівській громаді. Там ніхто не постраждав. Масштаби руйнувань з’ясовуються.

У інших районах Дніпропетровщини ніч минула без ворожих обстрілів. 

За словами керівника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, ситуація на Криворізькому напрямку контрольована та перебуває під повним контролем ЗСУ.  
 

Последние новости