У Нікополі попрощалися з військовим, тіло якого знайшли в Ізюмі

У Нікополі попрощалися з військовим, тіло якого знайшли в Ізюмі || - фото: facebook.com/press.nmr

Сьогодні, 23 вересня, у Нікополі попрощалися з українським захисником Сергієм Совою, тіло якого знайшли в Ізюмі. Фото його руки із синьо-жовтим браслетом стало символом незламності та нескореності українського народу. 

Як повідомили в пресслужбі Нікопольської міської ради, провести Героя в останню путь прийшли члени родини, друзі, колеги, бойові побратими, представники міської влади та небайдужі нікопольці. Церемонія відспівування відбулася у нікопольському храмі Петра Калнишевського.  

У бійця залишилися дружина та двоє дітей – 9-річна донька Еліна та 14-річний син Марат. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, Сергій Сова був старшим солдатом 93-ї бригади "Холодний Яр". Він перебував у статусі безвісти зниклого з 19 квітня. Його шукали протягом 5 місяців. Рідні до останнього сподівались, що він перебуває у полоні. 

Однак після ексгумації тіл в Ізюмі, у інтернет-мережі почало поширюватися фото руки з синьо-жовтим браслетом. Дружина Оксана Сова впізнала свого чоловіка за татуюванням.

Згодом, його син написав листа Президенту України, Володимиру Зеленському з проханням якнайшвидше повернути тіло батька для гідного поховання. 

Vgorode висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. 

Последние новости