Зеленський нагородив почесними відзнаками рятувальників з Дніпропетровської області

Зеленський нагородив почесними відзнаками рятувальників з Дніпропетровської області || - фото: facebook.com/MNSDNE

Президент України Володимир Зеленський нагородив урядовими та державними відзнаками рятувальників з Дніпропетровської області.  

Володимир Зеленський нагородив 25 рятувальників Дніпропетровщини урядовими та державними відзнаками за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання завдань в умовах, пов’язаних із ризиком для життя під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричинених збройною агресією РФ. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 16 рятувальників Дніпропетровщини нагороджені орденом "За мужність" ІІІ ступеня. З них один, на жаль, посмертно.  

Трьох співробітників відзначили медаллю "За врятоване життя" та одного "За бездоганну службу" ІІІ ступеня.  

П'ять рятувальників Дніпропетровщини також нагороджені грамотою Верховної Ради України "За заслуги перед Українським народом". 

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський відзначив почесними відзнаками "За мужність та відвагу" Дніпровську зенітну ракетну бригаду та Нікопольський зенітний ракетний полк ПвК "Схід". 

В документі на сайті Офісу Президента йдеться, що відзнака вручена з метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України. 

Последние новости