У Дніпрі готові рятувати собак з усієї України

У Дніпрі готові рятувати собак з усієї України - || фото: pexels.com

Українці рятують від війни не тільки людей, але і тварин, які втратили господарів та опинилися на вулиці. Прийняти постраждалих собак готові і у Дніпрі.

Як повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко, комунальне підприємство "Зооконтроль" може прийняти собак з усіх регіонів України з подальшим їх утриманням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами заступника мера, для евакуації тварин можуть виділити окремі автомобілі. При цьому він зазначив, що КП "Зооконтроль" зараз не потрібно допомагати грошима, але потрібен корм.

[read_more_vg id="1202257"]

Якщо вам необхідно евакуювати собак, то потрібно писати Михайлу Лисенко в особисті повідомлення. Окрім цього, можна забрати тварину із притулку до себе додому. Для цього варто звернутися на офіційну сторінку комунального підприємства у соціальній мережі. Також там публікують фотографії домашніх улюбленців, які загубилися.

Нагадаємо, що у Дніпрі проводять безкоштовні заняття з надання першої допомоги. Кожному українцю під час війни слід знати, як діяти, якщо йому чи іншій людині з якоїсь причини погано стало.

Последние новости