Якщо грошей не нагромадив: 10 бюджетних баз відпочинку у Кирилівці

Недорогі бази відпочинку у Кирилівці./фото: freepik.com та pixabay.com, колаж: Vgorode

Ми вже писали про дуже дороге житло на курортах Азовського моря, а тепер вирішили зібрати 10 бюджетних баз відпочинку в Кирилівці. Щоб відпочити тут, вам не потрібно буде накопичувати весь рік або продавати бруньки. Ми вибрали варіанти із цінами 200-300 гривень на добу за будиночок.

База відпочинку "Антикор"

Ця база знаходиться на першій лінії, тому йти до пляжу довго не доведеться. На території є багато будиночків, зокрема дерев'яних. А ще є три мангали, тому можна буде посмажити шашлики.

Номери різні: із зручностями всередині та на вулиці. У кожному будиночку є холодильник, можна взяти чайник.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: Федотова коса, 114

Контакти: 067 709 74 65, 067 338 83 15

База відпочинку "Наталка"

Ця база відпочинку захоплює кількістю клумб та зелені. На території є сучасні котеджі з верандами, альтанки зі зрубу, гойдалки. Для крихт є два круті дитячі майданчики. Всюди ловить Wi-Fi. А ще на базі є відеоспостереження, тому не можна боятися за безпеку.

Номери різні: і з вигодами всередині, і з вигодами на території бази. Але в кожному будиночку є кухня, бо голодувати не доведеться.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: Федотова Коса, 20

Контакти: 050 323 53 68

База відпочинку "Полісянка"

Це дуже зелена база, яка потопає у квітах. На території є тенісні столи, стоянка, зона з мангалами. Для малюків обладнано дитячий майданчик.

На території є кілька котеджів з номерами, що відрізняються зручностями. Однак у кожному є обладнана кухня з холодильників, тому голодними точно не залишитеся. Ще на базу у певний час приїжджає мобільна їдальня, де можна купити їжу, якщо не хочеться готувати на відпочинку.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: Федотова коса, 30

Контакти: 067 601 81 79, 096 198 89 09

База відпочинку "Буревісник"

Це велика облагороджена база відпочинку на Пересипу. На території є кафе, зона з мангалами та альтанками, спортивний майданчик, де можна позайматися на турниках, пограти у волейбол чи футбол. Для дітей є кімната із морем іграшок. Тут, до речі, є і вихователі, які зможуть посидіти з дитиною, доки ви відпочиваєте. А ще тут можна замовити харчування у їдальні.

Номери тут різні: є круті апартаменти і люкси, а є невеликі, але затишні номери. В економах є телевізор та холодильник, а ось душ загальний і знаходиться на поверсі. У стандартах вже є свій санвузол та телевізор.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: коса Пересип, 56

Контакти: 067 633 04 58, 063 18 979 71, 099 033 24 51

Гостьовий дім "Катерина"

Цей гостьовий будиночок знаходиться у мікрорайоні Царське село. Йти до моря звідти 10-12 хвилин. Будівля в тихому місці, тому шум із дискотек заважатиме вам вночі не буде. Поруч є аквапарк, дельфінарій, ринок, магазинчики.

В усіх номерах є санвузол, кухня, холодна та гаряча вода. Весь набір каструль видають, є мікрохвильові печі. А якщо попросити фен, праску та прасувальну дошку, то вам дадуть її безкоштовно. Працює Wi-Fi.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: вулиця Чарівна, 8

Контакти: 096 82 844 36

Гостьовий дім "Авалон"

Цей гостьовий будинок знаходиться в центрі, неподалік нового автовокзалу. До моря можна дістатися за 10-12 хвилин.

На території є дитячий майданчик, зона з мангалами та двоповерховий будиночок, де розташовані номери. У кожному, до речі, є телевізор, холодильник, кондиціонер, душ із гарячою та холодною водою. Для відпочиваючих завжди працює Wi-Fi.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: вулиця Чарівна, 4

Контакти: 096 222 43 01

Гостьовий будинок "Шкіпер"

фото зі сторінки гостьового будинку в соцмережі

Цей гостьовий будинок знаходиться за 15 хвилин ходьби від Азовського моря. На території дворика є мангал, дитячий майданчик, парковка. Ще можна пограти у настільний теніс.

Номери тут є різні: із санвузлом усередині або зі зручностями на першому поверсі. У люксах кухонні зони є прямо в номерах, а от в економах їх немає. Але в будиночку є велика спільна кухня.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: вулиця 200 років Кирилівці, 2

Контакти: 096 281 90 82, 099 252 88 53

Гостьовий дім "Асторія"

Цей гостьовий будинок тільки будується, тому він поки що з бюджетними цінами. До пляжу від нього йти хвилин 8. На території для гостей облаштований сад, на терасі є все потрібне для барбекю. Правда, кухня тут спільна, зате в кожному номері є чайник і холодильник. Також є телевізор з плоским екраном.

Судячи з відгуків з минулого сезону, тут дуже привітний персонал, чисто та прибрано. Проблеми в деяких були з водою: тепла була лише після обіду. Також є нюанси про те, що санвузли на вулиці, але це виправдано низькими цінами.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса : вулиця Центральна, 70

Контакти : 068 444 11 11

Гостьовий будинок "Ролана"

Цей гостьовий будиночок знаходиться не на першій лінії. До пляжу йти хвилин 15, зате вечорами не заважає музика та крики. На території є спільна кухня та все необхідне для барбекю. Також тут безкоштовна парковка, відкритий басейн, гойдалка та безкоштовний інтернет.

У бюджетних номерах загальний санвузол, душ – літній, тобто вода може бути досить бадьорою, якщо на вулиці холодно.

У кожному номері є мікрохвильова піч. У номерах дорожче - холодильник, кондиціонер.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: вулиця Соборна, 23

Контакти: 096 076 83 97

Гостьовий будинок «Поліна»

Цей гостьовий будинок теж знаходиться не просто біля моря, але йти недалеко - до пляжу хвилин 5-10. Для гостей є дворик, все приладдя для барбекю, безкоштовний інтернет та парковка. Альтанок та дитячого майданчика, на жаль, поки що немає.

Кухні тут спільні, але на кожному поверсі. Судячи з відгуків, вночі їх закривають з метою безпеки. Тому, якщо їхатимете сюди з дитиною, якій потрібно готувати їсти вночі, то обговоріть це питання з адміністрацією заздалегідь.

Ціни на проживання (можуть змінюватись в залежності від дат):

Адреса: вулиця Шевченка, 25-А

Контакти : 098 598 61 49

Дивись ще:

Топ-10 баз відпочинку Кирилівки за версією Foursquare

Не тягни з собою каструльки: 10 баз відпочинку з харчуванням у Кирилівці

Дякую, я краще в Єгипет: 13 шалено дорогих номерів на курортах Азовського моря

Відпочинок на Азовському морі: детальний довідник туриста

Последние новости