Чудово безчергово: відтепер у магазинах VARUS можна розраховуватись за покупки прямо у смартфоні

Чудово безчергово: відтепер у магазинах VARUS можна розраховуватись за покупки прямо у смартфоні - || фото: VARUS

Тепер купувати у VARUS стає ще зручніше. З оновленим сервісом Scan&Go більше ніякого очікування та черг на касі, тільки комфортний та швидкий шопінг - і тепер це доступно у всіх куточках Дніпра.

Scan&Go - справжня чарівна паличка для тих, хто цінує свій час. Сервіс дозволяє сканувати штрихкод товарів за допомогою смартфона, скласти їх у віртуальний кошик, а потім тільки оплатити покупку. Якщо раніше для розрахунку потрібно було йти до каси, то з оновленням сервісу оплату можна здійснити прямо в мобільному застосунку VARUS. 

Як скористатись сервісом Scan&Go: 

- Команда VARUS постійно відстежує актуальні технологічні тренди, щоб покращувати обслуговування наших клієнтів. Оновлений сервіс Scan&Go - це черговий крок у цьому напрямку, і тепер він доступний у всіх магазинах Дніпра, що значно розширює можливості наших клієнтів. Ми прагнемо зробити шопінг максимально зручним і ефективним для кожного, - зазначає Head of Digital VARUS Дмитро Воєвода

Наразі оновлений сервіс Scan&Go працює в усіх магазинах VARUS за адресами:   

Мережа VARUS планує масштабувати сервіс Scan&Go, тому найближчим часом скористатись ним можна буде й в інших містах України, де представлена мережа. Завітайте у VARUS за улюбленими товарами та оцініть зручність самі! 

Довідка

VARUS - національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією "Омега". Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість - 108 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA.

Последние новости