Дніпро висловив солідарність із Києвом у напрямку руху до Європи

Дніпро висловив солідарність із Києвом у напрямку руху до Європи - фото

Дніпро висловив солідарність із Києвом у напрямку руху до Європи - фото

События
01 сентября 2020 18:53

Партія «Європейська солідарність» провели з’їзд у Київі. Фактично дана відмашка до участі політсили у місцевих виборах. Петро Порошенко, виступаючи перед делегатами з’їзду – представниками всіх областей України, підкреслив, що йде на місцеві вибори разом із командою  патріотів із різних політичних сил, професійних і проєвропейських лідерів, щоб зупинити проросійський реванш і будувати європейське життя в Україні.

 Дніпропетровську область на з’їзді представляли народні депутати України VIII скликання Тетяна Ричкова та Максим Курячий, голова Дніпропетровської обласної організації «ЄС» Каміль Прімаков, ветеран АТО, член Громадської Ради Дніпропетровської Облдержадміністрації Дмитро Кошка.

Максим Курячий та Артур ГерасимовМаксим Курячий та Артур Герасимов

У ході з’їзду п’ятий президент України Петро Порошенко підкреслив важливість результатів місцевих виборів у стратегії розвитку України:

- Від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить доля країни. Насамперед ми повинні сформувати потужні фракції «Європейської солідарності» в усіх облрадах. Але особливо це важливо в південних та східних регіонах – для забезпечення унітарності країни, боротьби з ідеями федералізму та проявами сепаратизму», – сказав Порошенко, виступаючи на з’їзді.

Петро Порошенко виступає на з'їздіПетро Порошенко виступає на з'їзді

- Ми дуже великі сподівання покладаємо саме на Дніпропетровську область, бо саме вона у 2014-2015 роках стала форпостом оборони України від східного агресора. Тепер час захищати країну з середини від внутрішнього ворога, що прагне реваншу, таких сил, як ОПЗЖ та некомпетентних облич від «зеленої влади», що прагнуть вирішувати долі на місцевому рівні, – сказав голова «ЄС» у Дніпропетровській області Артур Герасимов. 

Представники «ЕС» Дніпропетровської області зазначають, що готові до злагоджених та конструктивних дій у майбутній передвиборчій кампанії та закликають до об’єднання всіх симпатиків та представників політсил, що поділяють прагнення до європейського розвитку країни.

- Рішучість та енергія чітко відчуваються у позиції лідера ЄС. Саме з таким настроєм йдуть до перемоги. Київ заряджає, але ми не збираємось сидіти на березі Дніпра в очікуванні, коли повз попливуть трупи ворогів України. Ми готові до дій. Вибори 25 жовтня мусять стати демонстрацією здатності українців боронити Україну не лише на фронті, не лише на Майдані, але у кожному місті, селі, селищі.  Ми не будемо сидіти за спиною у лідера. Дніпро готовий до дій! У нас дуже мало часу та дуже багато роботи. Хто з нами, хто за європейські цінності, майбутнє у гідній, цілісній, незалежній країні, проти зовнішнього агресора – приєднуйтесь!, – одразу по закінченню з’їду написав на свій сторінці у фейсбук Максим Курячий.  

Максим КурячийМаксим Курячий

- «Європейська Солідарність» йде на місцеві вибори як об’єднана патріотична партія, що прагне європейського рівня життя для кожної української громади. Ми оновилися, згуртувалися та готові дати відсіч російським реваншистам. Наша сила – в умінні об’єднуватися з патріотами, а не з популістами, працювати з професіоналами, а не з дилетантами. Серед команди «Європейської Солідарності» Дніпра – люди, які люблять Україну, відстоюють її незалежність і бачать її європейське майбутнє. Наша єдність – європейська перемога. Разом до перемоги!», – відзначила голова дніпровського міського осередку ПП «Європейська Солідарність», депутат ВР VIII скликання Тетяна Ричкова.  

Тетяна РичковаТетяна Ричкова

Голова фракції ПП «Європейська Солідарність» у Міськраді Дніпра Каміль Прімаков.

Європейська Солідарність має єдину чітку стратегію розвитку. Це нас об'єднує і в цьому наша перевага.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях