Боротьба з бідністю – другий фронт для Петра Порошенка

Ніна Южаніна

Ніна Южаніна

События
26 марта 2019 18:00

Про економічний механізм, що буде залучатися для цієї боротьби розповіла Ніна Южаніна під час свого візиту на Дніпропетровщину.

Народний депутат України, голова комітету ВР з питань податкової і митної політики, довірена особа кандидата на пост Президента Петра Порошенка Ніна Южаніна нагадала про ті виклики, з якими зустрілася держава у 2014 році – хаосом та загрозою розпаду держави. 

На її думку  питання економіки – найчутливіші та найболючіші, оскільки вони стосуються кожної людини.

"Суспільство має розуміти, що реформи починаються тільки тоді, коли ми сприймаємо  їх самі, і коли насправді хочемо жити за європейськими зразками", – зазначила народний депутат. 

Процес відновлення довіри між громадянами і державою, яку було втрачено за роки незалежності, вважає Южаніна – нині найголовніше  та найскладніше питання.

"Насправді, ті реформи, які ми заклали, в результаті підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС – саме той шлях, яким  ми маємо рухатися. Коли ми говоримо, що в Європі краще живуть, нам самим для цього потрібно перебудуватися, прийнявши відповідні законодавчі зміни. Це вимагає великої відповідальності, співпраці громадян і держави. І тільки після імплементації цих всіх нових норм ми можемо мати здобутки."  – наголосила голова комітету ВР з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна.

Боротьба з бідністю – другий фронт для Петра Порошенка фото

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях