В Днепре придумали новый способ бороться с титушками

Картина Ивана Семесюка

Картина Ивана Семесюка

События
27 мая 2016 11:05

Мэр Днепропетровска Борис Филатов обратился в военкомат с просьбой защитить городской совет от людей призывного возраста, которые часто окружают здание исполкома. 

"Обратился к облвоенкому. Город передал Самарскому военкомату здание. Теперь пусть военкомы помогают городу", - написал Филатов в Fb

В сообщении к военкому сказано, в частности, следующее:

"Інформую Вас про те, що останнім часом почастішали випадки з’явлення біля будівлі Дніпропетровської міської ради організованих груп молодих людей призовного віку.

Так, у лютому 2016 року будівля міської ради була заповнена групами молодиків віком від 18 до 28 років, які намагалися блокувати кабінети та перешкоджати роботі виконавчих органів.

У травні 2016 року біля будівлі міськради відбулися демонстрації захисників попереднього керівництва Комунального підприємства "АТУ" Дніпропетровської міської ради, що переважно складалися з тих самих осіб.

Також, у кінці травня групи молодиків спортивної статури та призовного віку у кількості не менше 100 осіб намагалися перешкоджати роботі комунальної техніки, яка була спрямована на ліквідацію загрози ссуву грунтів та засипання котловану на вулиці Архітектора Дольніка (колишня Шаумяна) задля безпеки жителів міста.

В Днепре придумали новый способ бороться с титушками фото

У тісній співпраці з військовими комісаріатами та виконавчими комітетами районних рад Дніпропетровська міська рада відпрацьовує питання забезпечення своєчасної мобілізації. Однак, за інформацією від голів районів, багато осіб, що підлягають призову чи мобілізації, на цей час ухиляються від виконання військового обов’язку.

Прошу забезпечити оперативне чергування військових комісарів районів та тісну співпрацю з силами правопорядку та Департаментом громадського порядку і цивільного захисту Дніпропетровської міської ради задля спільного виявлення осіб, що ухиляються від призову та мобілізації, і, внаслідок, максимального виконання мобілізаційних завдань, що поставлені Верховним Головнокомандуючим перед військовими комісаріатами та органами місцевого самоврядування".

Новости сегодня:

>>> Не болейте: в Днепре и области больничные бланки появятся не скоро

>>> Владельцы МАФов придумали новый способ узаконить киоск. Фотогафии

>>> Экс-чиновник разъезжал пьяным и устроил драку с полицейскими. Видео

>>> Когда и кому установят новые контейнеры для мусора

>>> В Днепре полицейские попались на взятке

>>> На Донецком автомобиль врезался в забор. Фотофакт

В Днепре придумали новый способ бороться с титушками фото 1

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях