Сергей Притула: Коли твою пику показують по ТБ, то будьте ласкаві сприймати і зворотну сторону медалі

Фото из открытых источников

Фото из открытых источников

Досуг и еда
10 марта 2016 11:34

Сергей Притула, ну тот самый ведущий одного из украинских телеканалов, шоумен, актер, и просто "веселий хлопець", поделился с корреспондентом Vgorode об украиноязычном шоу "Варяти", о своих новых проектах, об отношениях с Ольгой Фреймут, о том, как стать популярным и не мешает ли узнаваемость лично ему.

Интервью публикуем на языке оригинала.


Концерти  "Варятів" та як син Притули гроші заробляв


- Доброго дня, Сергію! Ви подорожуєте з "Варяти-шоу" не перший рік. Кожен ваш тур – це постійно нові жарти?

- Звичайно! Це наш фундаментальний принцип: новий концерт – нова програма. Ми ж не бойз-бенд, хіти якого зал готовий підспівувати на кожному концерті і це не набридає. Гумор і, загалом, робота акторів розмовного жанру – це трішки інша парафія. Тому так, люди мають право не слухати старі жарти, а отримати нову двогодинну програму.

- Минулого разу ви казали, що ваш син Дмитро іноді допомагає вам в роботі  - приколи придумує. Чи звучали його жарти на концертах "Варятів"?

- Те, що він вигадує і мені розказує…мммммм…як би це краще пояснити… коротше, в малого у його 7-річному віці напрочуд добре розвинута візуалізація. І той гумор, який він креативить, він радше для екранізації, аніж для відтворення на сцені. А на концертах "Вар’яти-шоу" лунають не жарти від Дмитрика, а історії про Дмитрика. Малий вряди-годи видає "на-гора" щось таке, чим гріх не поділитись із публікою. А на нещодавніх гастролях по Волині син уже долучався до роботи всередині шоу: був карантин, я взяв його з собою на 3 концерти і попросив допомогти адміністратору. Так Дмитро Сергійович став молодшим адміністратором або, як кажуть у народі, "старшим куди пошлють": носив воду за лаштунки, робив каву, носив папку тощо. Заробив за 3 дні 150 гривень, потім за ці гроші купив на барахолці модельки танків та БТРів. Я вважаю, що він молодець)!


Про славу


- Чи заважає вам слава просто прогулятися містом? І взагалі, як воно, бути всюди упізнаним?

- Треба знати, коли гуляти)) А упізнаваність… у мене чудова робота, і я її дуже люблю. Але коли твою пику регулярно показують по ТБ, то будьте такі ласкаві, Сергій Дмитрович, сприймати і зворотну сторону медалі. Все ок, звик).


Про роботу та життя


- Ви є ведучим, якщо не помиляюся, трьох передач та продюсером на "Новому каналі". Плюс, у вас є своє шоу. Наскільки складно все це поєднувати? І звідкіля у вас стільки сил та енергії?

- Поєднувати це вдається за рахунок того, що всі телепроекти, які у мене зараз є, знімаються сесійно, тобто кілька місяців йде на підготовку, а потім за 2 тижні знімаємо матеріал на кілька місяців вперед. Тож я маю "кістяк" - це графік зйомок проектів на Новому, і маю "м’ясо" - це концерти з "вар’ятами", які стоять між зйомками. А щодо сил і енергії, то мені цьогоріч 35, підозрюю, що це якраз той вік, коли варто дерти під собою гравій, в 45 думаю, буде спокійніше).

- В кадрі та на концерті складається враження, що з вами завжди трапляються якісь курйози. Наскільки це уявлення відповідає дійсності?

- Зі мною трапляється все теж, що і з іншими людьми – я живу. Просто, можливо, я звик розглядати те, що відбувається у моєму повсякденні крізь призму позитиву та гумору. Тому якась банальна життєва ситуація, якщо правильно на неї подивитись, може сміло перетворитись на веселу історію на концерті.

- Ваш відпочинок – це…?

- Сон. Сім’я. Друзі.


Про Фреймут, Євробачення, та нові проекти


- Розкажіть, чи продовжуєте ви спілкуватися з Ольгою Фреймут? Взагалі, як змінилися ваші стосунки після розпаду вашої, так би мовити, "трійки": ви, Ольга Фреймут та Олександр Педан?

- Вряди-годи спілкуємось, он недавно з Днем Народження поздоровляли. Але Ольга Михайлівна вже 2,5 роки працює на іншому каналі, тож ми достатньо рідко перетинаємось. З Сашею, звісно ж, бачимось регулярно, як на каналі, так і поза ним.

- А хто для вас сьогодні є взірцем українського шоу-бізнесу?

- Ті, хто не скурвився.

- До речі, цьогоріч Україна повертається на "Євробачення" з досить символічною піснею. Чи дивилися ви національний відбір, можливо, за когось голосували?

- Відбір дивився, але ні за кого не голосував. Там було кілька учасників, яких я хотів би бачити на фінальній стадії конкурсу у Швеції. Взагалі цей відбір був найсильнішим за всі роки. У нас дуже багато крутих виконавців, це тішить!

- Скажіть, чи очікувати українцям нових проектів з вами?

- Окрім вже знайомих "Страстей за Ревізором", "Хто Зверху?" і "Суперінтуіції" цього року додається ще телеверсія "Вар’яти-шоу". Зараз якраз в процесі формування сценаріїв.

- Поділитеся досвідом, як людині з маленького містечка стати "зіркою"? Що для цього необхідно робити?

- Пахати, як кінь.

- Ваші побажання читачам?

- Аби були здорові і не забували про тих, хто на своїх плечах тримає мирне небо над Україною!


Про шоу "Варяти"


ВАР’ЯТИ-ШОУ было создано шесть лет назад. "Изюминка" шоу в том, что здесь нет русского языка и политических шуток. Ну, может, совсем чуть-чуть. 

Страницы "Варятов" в социальных сетях: FB, Іnstagram, ВК, Youtube. Именно здесь вы найдете информацию о том, будут ли выступать юмористы в вашем городе и когда.

Полное интервью с Сергеем Притулой днепропетровскому сайту Vgorode читайте здесь.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях