Эксклюзив. Сергей Притула рассказал, где гуляет в Днепре, почему здесь он был счастлив и о новых проектах

Сергей Притула приедет с Варяти-шоу 1 апреля в Днепр/joinfo.ua

Сергей Притула приедет с Варяти-шоу 1 апреля в Днепр/joinfo.ua

Досуг и еда
27 февраля 2016 11:30

В начале апреля в Днепропетровске по-настоящему будет весело. А все потому, что к нам снова едут "Варяти-шоу" и Сергей Притула. Тот самый ведущий одного из украинских телеканалов, шоумен, актер, и просто "веселий хлопець".

В прошлый свой приезд Сергей Притула дал интервью Vgorode, где рассказал о любви к нашему городу, о формате шоу, и о многом другом. 

В это раз мы решили узнать, какие эмоции остались у команды "Варятов" после посещения Днепропетровска (ребята были впервые с этим шоу в нашем городе), расспросили больше у Сергея  о том, какие воспоминания связывают его с Днепропетровском и о многом другом

Интервью публикуем на языке оригинала.


Перший концерт "Варятів" у Дніпрі та як син Притули гроші заробляв


- Доброго дня, Сергію! По-перше, раді знову вас вітати у Дніпропетровську (можливо, у квітні це вже буде Дніпро). По-друге, пам’ятаєте  свої емоції від першого концерту "Варятів" у нашому місті? Чи здивувала вас повна зала людей?

- О так, це був дуже приємний сюрприз. Я, звісно ж, розраховував, що прийдуть люди, що хтось пам’ятає команди КВН "Тернопільська Особлива" (віце-Чемпіон Дніпроліги) та Бомба (м. Млинів) (чемпіон "Дніпровки"), а саме з учасників цих команд станом на сьогодні сформований акторський склад шоу. Проте, я не розраховував, що ми з першого разу зберемо у Дніпрі аншлаг. Ми ж не телевізійне шоу і інформація про нас розповсюджується двома каналами: соцмережі та "сарафанне радіо". Тому ми вже звикли, що у містах, куди ми приїжджаємо вперше, концерт №1 – це "розкачка", а вже другий – це аншлаг. А тут, бачите, обійшлось без "прелюдії")). Ну і ми, відповідно, виклались на тому концерті на 150%. Здається, "закрили" 2год 20хв. Коротше, зловили кураж і видали частину матеріалу, який не збирались. Але люди так приймали, що всі трішки імпровізували.

- Цього разу глядачі побачать нові жарти?

- Звичайно! Це наш фундаментальний принцип: новий концерт – нова програма. Ми ж не бойз-бенд, хіти якого зал готовий підспівувати на кожному концерті і це не набридає. Гумор і, загалом, робота акторів розмовного жанру – це трішки інша парафія. Тому так, люди мають право не слухати старі жарти, а отримати нову двогодинну програму.

- Минулого разу ви казали, що ваш син Дмитро іноді допомагає вам в роботі  - приколи придумує. Чи звучали його жарти на концертах "Варятів"?

- Те, що він вигадує і мені розказує…мммммм…як би це краще пояснити… коротше, в малого у його 7-річному віці напрочуд добре розвинута візуалізація. І той гумор, який він креативить, він радше для екранізації, аніж для відтворення на сцені. А на концертах "Вар’яти-шоу" лунають не жарти від Дмитрика, а історії про Дмитрика. Малий вряди-годи видає "на-гора" щось таке, чим гріх не поділитись із публікою. А на нещодавніх гастролях по Волині син уже долучався до роботи всередині шоу: був карантин, я взяв його з собою на 3 концерти і попросив допомогти адміністратору. Так Дмитро Сергійович став молодшим адміністратором або, як кажуть у народі, "старшим куди пошлють": носив воду за лаштунки, робив каву, носив папку тощо. Заробив за 3 дні 150 гривень, потім за ці гроші купив на барахолці модельки танків та БТРів. Я вважаю, що він молодець)!


Притула та Дніпропетровськ: спогади, улюблені місця

- Давайте поговоримо про Дніпропетровськ. Ви тут гість бувалий. Розкажіть, а чи є у вас романтичні спогади про Дніпро?

- Минулого року я у Дніпропетровську бував дуже часто. Я не знаю, що трапилось, як так склались зорі і впала карта, але у 2015-му на ниві корпоративної діяльності Дніпро обійшов Київ. Думаю, що це наслідок взаємної симпатії. Дніпропетровськ – це місто моєї студентської молодості. Я тут не навчався, але кілька років поспіль грав тут у КВН. А це, в свою чергу, пробуджує певні спогади, але, як кажуть "що трапилось у Вегасі – залишиться у Вегасі"), тож просто скажу, що я у цьому місті був щасливий.

- Взагалі, з часом Дніпропетровськ якось змінюється, на ваш погляд? Чого бракує нашому місту?

- Щоб розуміти чого місту бракує, треба тут жити. Для мене, як людини, яка заїжджає у місто на день-два по роботі чи транзитом в/з АТО, все гаразд. Всім би так. А за останніх 15 років місто таки змінилось. Як на мій погляд – то на краще. І я зараз не тільки про інфраструктуру чи архітектуру. Головні зміни відбулись у ментальності. І це найважливіше.

- За вашими ж словами, набережна – ваше найулюбленіше місце у Дніпропетровську. Чи заважає вам слава просто прогулятися набережною Дніпра? І взагалі, як воно, бути всюди упізнаним?

- Треба знати, коли гуляти)). В будні у першій половині дня на набережній не велелюдно, тож можна прогулятись без зайвих фотосесій. А упізнаваність… у мене чудова робота, і я її дуже люблю. Але коли твою пику регулярно показують по ТБ, то будьте такі ласкаві, Сергій Дмитрович, сприймати і зворотну сторону медалі. Все ок, звик).


Про Фреймут, Євробачення, та нові проекти


- Ви є ведучим, якщо не помиляюся, трьох передач та продюсером на одному з українських телеканалів. Плюс, у вас є своє шоу. Наскільки складно все це поєднувати? І звідкіля у вас стільки сил та енергії?

- Не думав, що це так страшно: написати "Новий канал".

Поєднувати це вдається за рахунок того, що всі телепроекти, які у мене зараз є, знімаються сесійно, тобто кілька місяців йде на підготовку, а потім за 2 тижні знімаємо матеріал на кілька місяців вперед. Тож я маю "кістяк" - це графік зйомок проектів на Новому, і маю "м’ясо" - це концерти з "вар’ятами", які стоять між зйомками. А щодо сил і енергії, то мені цьогоріч 35, підозрюю, що це якраз той вік, коли варто дерти під собою гравій, в 45 думаю, буде спокійніше).

- Розкажіть, чи продовжуєте ви спілкуватися з Ольгою Фреймут? Взагалі, як змінилися ваші стосунки після розпаду вашої, так би мовити, "трійки": ви, Ольга Фреймут та Олександр Педан?

- Вряди-годи спілкуємось, он недавно з Днем Народження. Але Ольга Михайлівна вже 2,5 роки працює на іншому каналі, тож ми достатньо рідко перетинаємось. З Сашею, звісно ж, бачимось регулярно, як на каналі, так і поза ним.

- А хто для вас сьогодні є взірцем українського шоу-бізнесу?

- Ті, хто не скурвився.

- До речі, цьогоріч Україна повертається на "Євробачення" з досить символічною піснею. Чи дивилися ви національний відбір, можливо, за когось голосували?

- Відбір дивився, але ні за кого не голосував. Там було кілька учасників, яких я хотів би бачити на фінальній стадії конкурсу у Швеції. Взагалі цей відбір був найсильнішим за всі роки. У нас дуже багато крутих виконавців, це тішить!

- В кадрі та на концерті складається враження, що з вами завжди трапляються якісь курйози. Наскільки це уявлення відповідає дійсності?

- Зі мною трапляється все теж, що і з іншими людьми – я живу. Просто, можливо, я звик розглядати те, що відбувається у моєму повсякденні крізь призму позитиву та гумору. Тому якась банальна життєва ситуація, якщо правильно на неї подивитись, може сміло перетворитись на веселу історію на концерті.

- Ваш відпочинок – це…?

- Сон. Сім’я. Друзі.

- Скажіть, чи очікувати українцям нових проектів з вами?

- Окрім вже знайомих "Страстей за Ревізором", "Хто Зверху?" і "Суперінтуіції" цього року додається ще телеверсія "Вар’яти-шоу". Зараз якраз в процесі формування сценаріїв.

- Поділитеся досвідом, як людині з маленького містечка стати "зіркою"? Що для цього необхідно робити?

- Пахати, як кінь.

- Ваші побажання дніпрянам?

- Аби були здорові і не забували про тих, хто на своїх плечах тримає мирне небо над Дніпром!

 

Нагадаємо,  Вар’яти-шоу у Дніпропетровську відбудуться 1 квітня у ПК Шинник о 19-й годині вечора. 

Детальніше дивіться тут.


Про шоу "Варяти"


ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти "нижче пояса" та на політичну тематику – переважає побутова тема.

Керівник та ідейний натхненник Вар’ятів – відомий український шоумен, телеведучий, волонтер та селебріті Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Є сторінки у FB, Іnstagram, ВК, Youtube.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях