Брати Гадюкіни

Афиша - Концерты - Брати Гадюкіни

Афиша - Концерты - Брати Гадюкіни

Брати Гадюкіни їдуть в Дніпропетровськ з благодійним концертом?

“Брати Гадюкіни” продовжують презентувати свій альбом “MADE IN UKRAINE”.  2 квітня гурт виступає в Полтаві, Villa Крокодила, а 3 квітня - в Дніпропетровську, з благодійним концертом. Гроші від цього концерту будуть перераховані на потреби поранених у зоні АТО Дніпропетровський опіковий центр. Виступ відбудеться в Poplavok Music Hall. 

У вересні минулого року “Брати Гадюкіни”, яких називають українськими “The Rolling Stones”, повернулися на сцену з новим альбомом “MADE IN UKRAINE”. Його було презентовано під час туру містами України, який завершився великим концертом у Києві. Група не шукала нового вокаліста. Співають учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська. 

У  альбом “MADE IN UKRAINE” увійшло 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному "фірмова" манера виконання та насичений різнобарвний саунд. Альбом витримано в кращих традиціях групи – mix українського Rhythm&Blues, гуцульського  reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів. 

“Брати Гадюкіни” виклали новий альбом “MADE IN UKRAINE” на сайті гурту для вільного прослуховування та завантаження http://gady.com.ua/releases.  Всі небайдужі можуть  безкоштовно завантажити альбом та за бажанням переказати гроші на допомогу переселенцям з Криму та зони АТО, що є сферою роботи  Волонтерського центру "Кожен може допомогти" .

Виступ “Братів Гадюкіних” – це справжній рок-н-рольний кач та драйв, яскраве шоу, в якому гармонійно поєднані нові пісні та улюблені хіти, які стали класикою українського року! ?

Дніпропетровськ,  Poplavok Music Hall

3 квітня 20:00

Продаж квитків онлайн http://dnepropetrovsk.internet-bilet.ua/Braty-Gadukiny та у касах міста, детальніше – на сторінці концерту:

https://www.facebook.com/events/1485912808356039/

?З рецензій на альбом “MADE IN UKRAINE”:

Ігор Панасов, cultprostir.com.ua: "В цьому камбеці – першому альбомі нових пісень за п'ятнадцять років – є не просто сенс, а велика потреба. У самих "Гадюкіних". У тих, хто їх любить. У тих, хто їх взагалі не знає. Є припущення, що і у Кузі теж. Готовий посперечатися, він тицяє зараз великим пальцем в небо, даючи зрозуміти, що "всьочотко".

Вони вилизували ці 16 пісень до останнього звуку. Були за крок від того, щоб видати альбом у липні – і засіли в студії ще на два місяці. Коли слухаєш MadeinUkraine, розумієш, навіщо. Тут, на хвилиночку, тринадцять людей одночасно рубаються – і все працює, як годинник. Тромбон, труба, губна гармошка, саксофон, бубен, гобой, пакет бек-вокалів. Це не рахуючи очевидних барабанів-гітар.

Висміяти з любов'ю – на таке здатний тільки блазень за покликанням, а не за професією. "Гадюкіни" піднімають нас на сміх. Всю нашу сиротливу, незграбну, але ніжно любиму країну. Їх стриманий регіт – той самий гоголівський сміх крізь сльози, який дорожчий за будь який сарказм чи будь-яке дурне розчулення. MadeinUkraine – не просто соковитий святковий десерт із блюзу, фанку, реггі та фолку. Це не альбом, а послання, відкритий лист Батьківщині."

Антон Йожик Лейба, umka.com: "Це, шановні, радість. Просто тому, що зараз мало хто з українських музикантів дозволяє собі робити настільки барвисті альбоми. А тут – наче й однозначно розумієш, що "все це рок-н-рол", але водночас – це дуже українська суміш r'n'b, реґі, галицького шансону, спірічуелу, важкого блюзу, фанку... слухайте, в цьому альбомі намішано майже все, але настільки кльово, колоритно, що жодних заперечень це не викликає – бо всі елементи допасовані віртуозно. Ні, ну точно. А ще ж тексти: вони тут не просто для заповнення прогалин, їх можна – і варто (і, мабуть, так і буде) – розтягати на цитати. Бо це – про нас з вами. Звичайних людей в переміну часів, коли і страшно, і смішно, і хочеться швидше, і – треба уважно. Бо крім нас для нас цей час ніхто не проживе..."

Брати Гадюкіни: фото 1Брати Гадюкіни: фото 1 Поплавок

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях