Wizz Air пропонує українцям забронювати безкоштовні квитки до Європи

Wizz Air пропонує українцям забронювати безкоштовні квитки до Європи.

Wizz Air пропонує українцям забронювати безкоштовні квитки до Європи. Фото: Юрій Танчин

Транспорт та інфраструктура
12 серпня 2022 09:08

Українці мають змогу безкоштовно подорожувати із компанією Wizz Air. Угорський лоукостер пропонує громадянам України забронювати 100 тисяч безкоштовних квитків для подорожей Європою, Великою Британією та Грузією.

Для подорожей доступно 800 маршрутів. Про це написали на сайті Wizz Air.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
 
Через війну багато українців були змушені переїхати у безпечні регіони. Багато жінок вирішили забрати дітей і виїхати з країни. Європа добре підтримує українців, тож надає їм можливість безкоштовно пересуватися між країнами.

Безкоштовні квитки на літаки Wizz Air можна отримати для перельотів з 15 вересня по 8 грудня. Для цього потрібно мати паспорт українця і міжнародний сертифікат про вакцинацію від COVID–19.

При бронюванні на сайті пасажира попросять ввести дані банківської картки. Це не означає, що з рахунку буде знято кошти, це лише стандартна процедура.

Із собою у подорож можна безкоштовно взяти одну сумку, вартість будь-якої іншої поклажі можна розрахувати за цим посиланням.

Зазначимо, що багато міжнародних брендів все ще відсутні на ринку Росії і бойкотують її.  Але, як повідомляє CNN, Wizz Air Abu Dhabi нещодавно оголосила про відновлення польотів з Абу-Дабі до Москви, начебто через високий попит пасажирів. Авіакомпанія продає квитки на цей рейс з 3 жовтня. Представник Wizz Air сказав, що компанія є національним перевізником ОАЕ, який працює відповідно до національних правил і політики Еміратів, тож не може відмінити цей рейс. Проте Wizz Air Hungary та Wizz Air UK наразі не виконують рейсів до Росії.

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав, хто з чоловіків може вільно покидати територію України, бо не підлягає мобілізації. Законом передбачено кілька категорій українців, яких призивати не будуть. Щоб підтвердити цей статус, при собі потрібно мати документи, що підтверджують статус.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах