Україна повернула 116 військових та цивільних, які потрапили у полон РФ

Україна повернула 116 військових та цивільних, які потрапили у полон РФ.

Україна повернула 116 військових та цивільних, які потрапили у полон РФ. Фото: t.me/ermaka2022

Події
04 лютого 2023 19:54

4 лютого українці, які під час бойових дій та окупації потрапили у полон Росії, повернулися до України. В рамках чергового великого обміну полоненими додому повернулися 116 військових та цивільних. Також вороги повернули тіла загиблих іноземців, які воювали на боці України.

Про це повідомив голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом у суботу в Україну привезли 116 громадян, які потрапили у полон РФ у різний час. Сред них є оборонці Маріуполя, снайпери з Бахмутського напрямку, бійці територіальної оборони, працівники Національної поліції, прикордонники та рятувальники. Також додому повернулися партизани з Херсона.

Росія обміняла на своїх громадян 87 військових Збройних Сил України, серед яких двоє - із Сил спеціальних операцій. Додому повернулися також 8 бійців ТрО, 7 нацгвардійців, 6 поліцейських, п'ятеро представників ДПС України, двоє бійців Військово-Морських сил та один представник ДСНС.

Також на територію України привезли тіла військових добровольців із Франції та України, які служили в Іноземному легіоні. Загиблими є Крістофер Метью Перрі та Ендрю Тобіас Метью Бегшоу та українець Євгеній Кулик.

Україна повернула 116 військових та цивільних, які потрапили у полон РФ.Україна повернула 116 військових та цивільних, які потрапили у полон РФ. Фото: t.me/ermaka2022

Україна повернула 116 військових та цивільних, які потрапили у полон РФ.Україна повернула 116 військових та цивільних, які потрапили у полон РФ. Фото: t.me/ermaka2022

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що нещодавно великий обмін військовополоненим українцями і росіянами пройшов 31 грудня. Тоді додому повернулися 140 українських захисників із різних напрямків. Тоді вороги повернули бійців із Маріуполя, острова Зміїний, Славутича та Бахмута. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах