Графік відключення світла у Дніпрі на 4 лютого

Графік відключення світла у Дніпрі на 4 лютого

Графік відключення світла у Дніпрі на 4 лютого - фото: vsim.ua

Події
04 лютого 2023 09:04

Сьогодні, 4 лютого, у Дніпрі та області діють графіки стабілізаційних відключень світла.

Так, на сьогодні НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Дніпропетровської області на рівні 1347 МВт на день та 1257 МВт на ніч. Це 50% від поточної потреби електроенергії області при поточній погоді, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру. Про це повідомляє ДТЕК Дніпровські електромережі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Знайти стабілізаційні графіки світла та дізнатися, коли у вас вдома не буде світла можна за посиланням.

Варто зазначити, що в енергосистемі країни досі зберігається значний дефіцит електроенергії після ворожих обстрілів. Жителів закликають ощадливо користуватися світлом та вмикати прилади з розетки у період його відключень. Це допоможе уникнути аварій та перевантаження на електромережах.

Нагадаємо, у Дніпрі будуть дистанційно знеструмлювати будинки, які під'єднані до мережі живлення об’єктів критичної інфраструктури і в яких ніколи не вимикають світло. Як повідомили в міській раді, таку систему поки що запровадять у будинках ОСББ/ЖБК. Голови правління погодилися самостійно вимикати світло за графіком. Це допоможе уникнути аварій та перевантаження на електромережах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах