У Дніпропетровській області троє дітей отримали опіки під час пожежі

У Дніпропетровській області троє дітей отримали опіки під час пожежі -

У Дніпропетровській області троє дітей отримали опіки під час пожежі - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
11 сiчня 2023 10:59

У Кривому Розі внаслідок пожежі у будинку постраждали жінка та троє дітей. Вони отримали опіки та отруєння продуктами горіння.

Пожежа сталася сьогодні, 11 січня, близько 03:40 в одноповерховому будинку на вулиці Ладозька у Кривому Розі. На місце події негайно виїхали два чергових відділення рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пожежники з’ясували, що полум’я виникло всередині будинку і миттєво охопило житлові приміщення, а отім поширилося на дах будинку. Вогонь знищив домашні речі і пошкодив конструкції будинку. Загальна площа пожежі склала приблизно 56 квадратних метрів. Загорання змогли локалізувати за 40 хвилин, а повністю загасити ще через годину.

Унаслідок пожежі постраждали чотири людини – 32-річна жінка та троє дітей 11, 7 та 4 років. З місці події їх забрала "швидка допомога". Попередньо, у них діагностували отруєння продуктами горіння та часткові опіки.

Нагадаємо, що на Прикарпатті чоловіки із Дніпра влаштували бійку. Один із них завдав ножового поранення 15-річному підлітку. Дніпрянина одразу затримали, а постраждалого доправили у реанімацію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах