У Дніпрі затримали чоловіків, які масово обливали кислотою автомобілі

У Дніпрі затримали чоловіків, які масово обливали кислотою автомобілі

У Дніпрі затримали чоловіків, які масово обливали кислотою автомобілі - фото: nashemisto.dp.ua

Події
07 сiчня 2023 11:24

У четвер, 5 січня, у Дніпрі затримали двох чоловіків, які обливали кислотою автомобілі мешканців міста.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, підозрюваних затримали 5 січня близько 23:40. Вони встигли облити кислотою вісім автомобілів у Індустріальному районі міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виявилося, що злочинці – 37 та 38-річні мешканці Дніпра. Їх затримали. При затриманні у них виявили та вилучили корпуси гранат та запали типу УЗРГМ.

Наразі правоохоронці збирають докази їх причетності до аналогічних злочинів на території інших районів міста. За вказаним фактом відкриті два кримінальні провадження: за статею 296 та статею 263 (хуліганство та незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вночі 21 грудня на житловому масиві Червоний Камінь у Дніпрі невідомі облили кислотою більше 20 автомобілів. Це не перший випадок, коли страждають автомобілі, які були припарковані на прибудинковій території. Подібні випадки зафіксували у дворі будинку по проспекту Слобожанський, 10-А. У листопаді цього року подібний інцидент відбувся по пропекту Слобожанський, 18. Там пошкодили кислотою шість машин. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах