Вже завтра можна буде придбати нову марку "Херсон – це Україна": де шукати

Вже завтра можна буде придбати нову марку "Херсон – це Україна".

Вже завтра можна буде придбати нову марку "Херсон – це Україна". Фото: postmark.ukrposhta.ua

Події
08 грудня 2022 13:31

Від завтра, 9 грудня, нова марка "Херсон – це Україна" з'явиться у поштових відділеннях "Укрпошти". Після звільнення Херсона марки зі скибкою кавуна надрукували тиражем 900 000 штук.

40% тиражу вже викуплено по передзамовленню, тому онлайн-продажів в Україні не буде, і з’явиться вона ненадовго, але ті, хто замовив онлайн, отримають свої марки протягом 3-5 днів, а більшість почне отримувати вже завтра, повідомив у своїх соцмережах голова "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Також на сайті можна буде придбати світшот на честь єнота, якого окупанти, тікаючи з Херсона, викрали з місцевого зоопарку. Купити його можна буде в онлайн магазині за 649 гривень..

"Певну кількість марок дамо нашим міжнародним клієнтам на майданчиках EBay та Amazon, які не мали можливості її придбати раніше", - додав Смілянський.

Андрій Сагач, автор випуску, з радістю роздасть автографи. Спецпогашення марки відбудеться одночасно у Києві та Херсоні.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що "Укрпошта" створила свою "мережу незламності". Віднині відділення компанії в більше як 20 тисячах населених пунктів працюватимуть навіть без електроенергії і стануть незалежними від інтернету.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах