Бійці Дніпровської бригади збили ворожий гелікоптер: загинули одні з найкращих пілотів РФ

Бійці Дніпровської бригади збили ворожий гелікоптер: загинули одні з найкращих пілотів РФ

Бійці Дніпровської бригади збили ворожий гелікоптер: загинули одні з найкращих пілотів РФ - фото: facebook.com/kpszsu

Події
05 грудня 2022 11:08

Вчора, 4 грудня, підрозділ Дніпровської бригади збив ворожий гелікоптер Ка-52. Загинули два пілоти РФ. 

Як повідомили в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, 4 грудня, близько 14:00, підрозділом Дніпровської зенітної ракетної бригади Повітряне командування "Схід" було збито ворожий гелікоптер Ка-52. Там також опублікували відео збиття російського гвинтокрила, на якому видно ювелірну роботу української ППО. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією ДПСУ, ворожий гелікоптер знищили на Сватівському напрямку. Прикордонна аеророзвідка зафіксувала й передала координати польоту "Алігатора", а зенітно-ракетний комплекс влучним пострілом його приземлив.

– Це вдалося зробити завдяки взаємодії прикордонної аеророзвідки, що зафіксувала й передала координати польоту "Алігатора", та зенітно-ракетного комплексу, що влучним пострілом приземлив пташку, – йдеться в повідомленні ДПСУ.

Також OSINT-аналітики InformNapalm зазначили, що на борту цього гелікоптера були одні з найкращих пілотів РФ, які на двох мали шість Орденів Мужності.

Нагадаємо, Ка-52 "Алігатор" (Hokum B за класифікацією НАТО) – розвідувально-ударний вертоліт російського виробництва вартістю близько 16 мільйонів доларів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах