У Дніпропетровській області будуть відключати світло 2 грудня

У Дніпропетровській області будуть відключати світло 2 грудня

У Дніпропетровській області будуть відключати світло 2 грудня - фото: freepik.com

Події
02 грудня 2022 09:24

Сьогодні, 2 грудня, у Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені відключення світла.

Як повідомили у ДТЕК Дніпровські електромережі, в області відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які складені раніше, наразі не діють. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК Укренерго, іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

Також енергетики закликають мешканців ощадливо використовувати електроенергію. Не вмикайте електромісткі прилади одночасно, користуйтесь ними лише за потреби та максимально мінімізуйте споживання електрики з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Нагадаємо, за даними НЕК Укренерго станом на 11:00 30 листопада виробники електроенергії забезпечують 73% споживання електроенергії в Україні. Дефіцит потужності складає 27%. Поступово зростає потужність генерації, що дозволить дещо зменшити дефіцит в енергосистемі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах