У Дніпрі та області сьогодні будуть вимикати світло

У Дніпрі та області сьогодні будуть вимикати світло -

У Дніпрі та області сьогодні будуть вимикати світло - фото: pexels.com

Події
01 грудня 2022 09:56

Сьогодні, 1 грудня, у Дніпропетровській області відбуваються екстрені відключення світла.

Як повідомили у компанії ДТЕК "Дніпровські електромережі", в регіоні відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень, які були складані раніше, наразі не діють. Енергетики та інші екстрені служби роблять все можливе, щоб якнайшвидше стабілізувати енергетичну систему.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше у Дніпропетровській ОВА повідомляли, що енергосистема перевантажена. Тому в області продовжують діяти екстрені відключення світла та триває енергетична тривога. Світло можуть вимкнути у будь-який момент.

Також енергетики радять тримати зарядженими мобільні телефони, запастися ліхтариками, батарейками та свічками. Не зайвим буде потурбуватися про теплі речі, запас води і продуктів тривалого зберігання.

Нагадаємо, що з вечора і до ранку 1 грудня окупанти били по Нікопольському району. Мирні міста та села атакували з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Під ворожим вогнем опинилися дві громади – Марганецька та Червоногригорівська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах