Рятувальники розповіли подробиці ракетного удару по Дніпру

Рятувальники розповіли подробиці ракетного удару по Дніпру

Рятувальники розповіли подробиці ракетного удару по Дніпру - фото: t.me/dniprooblcentr

Події
29 листопада 2022 13:55

Вчора ввечері, 28 листопада, окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру. Рятувальники розповіли подробиці ворожої атаки.

Як повідомив заступник начальника головного управління ДСНС Дніпропетровщини з питань реагування на надзвичайні ситуації Олег Кушнірук, окупанти вдарили чотирма ракетами по цивільній інфраструктурі міста. Одна з ракет влучила у приватне підприємство. Там пошкоджено чотири вантажівки та будівля.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці працювали 28 рятувальників. Також зазначається, що пожежі внаслідок ракетного удару на підприємстві не було.

Ще три ворожі ракети влучили по звичайним цивільним об’єктам, які займаються своїми справами та бізнесом. На щастя, люди не постраждали. 

Нагадаємо, у міськраді розповіли про стан критичної інфраструктури у Дніпрі. Її робота повністю залежить від подачі електроенергії. Після масштабного блекауту у місті відновили постачання води й тепла.

За словами головного спеціаліста відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників Антона Андрієнка, усі системи працюють, але залежно від аварійних відключень електроенергії можливі перебої з водопостачанням чи зменшенням тиску. Від цього залежить і подача тепла, оскільки у процесі використовується вода. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах