На Дніпропетровщині за добу внаслідок пожеж загинули троє людей, серед яких дитина

На Дніпропетровщині за добу внаслідок пожеж загинули троє людей, серед яких дитина

На Дніпропетровщині за добу внаслідок пожеж загинули троє людей, серед яких дитина - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
27 листопада 2022 15:08

Вчора, 26 листопада, у Дніпропетровській області сталося чотири масштабні пожежі у житлових будинках. Загинуло троє людей, серед яких дитина. Ще троє постраждали.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, 26 листопада житловий будинок зайнявся у Новомосковському районі в селі Знаменівка. Під час гасіння пожежі всередині помешкання рятувальники виявили двох загиблих чоловіків, 1958 та 1984 років народження. Площа займання склала 80 квадратних метрів. Вогонь пошкодив дах, перекриття будинку і домашні речі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна сильна пожежа сталася у Кривому Розі у мікрорайоні 4-й Зарічний. Там горіла квартира на шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку. По прибуттю рятувальники виявили у задимленій оселі жінку та маленьку дитину, які вже були без свідомості. Їх винесли із помешкання та передали медикам. На жаль, врятувати 4-річну дівчинку не вдалось. Жінка, 1957 року народження, перебуває у лікарні. Вогнем знищено балконний блок та пошкоджені домашні речі.

Дві пожежі сталося також у Нікопольському районі. У Нікополі внаслідок пожежі у житловому будинку на вулиці Гетьмана Сагайдачного постраждав чоловік, 1965 року народження. Він отруївся продуктами горіння і відмовився від госпіталізації.

У місті Марганець горів приватний будинок на вулиці Центральній. Внаслідок пожежі чоловік отруївся димом та отримав опіки обличчя і рук. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Рятувальники закликають мешканців дотримуватись правил пожежної безпеки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах