Окупанти нанесли ракетний удар по Кривому Рогу

Окупанти нанесли ракетний удар по Кривому Рогу

Окупанти нанесли ракетний удар по Кривому Рогу - фото умовне: dsnews.ua

Події
27 листопада 2022 09:30

Сьогодні зранку, 27 листопада, у Кривому Розі пролунали вибухи. Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул підтвердив ракетну атаку по місту. Стали відомі подробиці.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, окупанти вдарили двома ракетами по об’єкту транспортної інфраструктури. Там є серйозні руйнування.

– У нас "прильоти" у Кривому Розі. Дві російські ракети ударили по об’єкту транспортної інфраструктури. Серйозні руйнування. Всі деталі з’ясовуються, – написав Валентин Резніченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, вночі 27 листопада окупанти знову обстріляли з "Градів" та важкої артилерії Нікопольський район. Повітряна тривога в містах і селах лунала майже 9 годин. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, російські війська п’ять разів поцілили по двох громадах – Червоногригорівській та Марганецькій. Обстріл вівся з тимчасово окупованого Енергодару. На щастя, минулося без постраждалих. 

Внаслідок обстрілу у Червоногригорівській громаді пошкоджено шість приватних будинків, шість господарських споруд, автівки підприємтсва та газопровід. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах