В "Укренерго" розповіли, коли покращиться ситуація зі світлом

В "Укренерго" розповіли, коли покращиться ситуація зі світлом

В "Укренерго" розповіли, коли покращиться ситуація зі світлом Ілюстрація: Vgorode.ua.

Події
25 листопада 2022 16:39

Російські війська продовжують обстрілювати українські об'єкти критичної інфраструктури, після чого люди стикаються з масштабними перебоями зі світлом. В "Укренерго" пояснили, коли зможе покращитись ситуація з електроенергією.

Голова "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі всеукраїнського телемарафону розповів, що для мешканців України ситуація зі світлом налагодиться протягом двох днів, оскільки атомні електростанції незабаром повернуться на свої потужності. При цьому замість аварійних відключень вводитимуться планові. Так повідомляє "Вечірній Київ", посилаючись на інтерв'ю Кудрицького на ICTV.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

Голова "Укренерго" наголосив, що українська енергосистема вже пройшла найскладніший етап після російських обстрілів. Він додав, що українську енергосистему підключено до європейської з березня 2022 року і це є "фактором безпеки", але деталі не називаються.

Як пише "ВК" щодо можливих нових атак Росії на енергетичні об'єкти України Володимир Кудрицький зазначає, що вже сім разів після ворожих атак енергетикам вдавалося відновити електропостачання в досить короткі терміни, враховуючи масштаби завданих збитків.

Зазначається також, що зараз енергетики готові до негативного розвитку подій та ремонтуватимуть усі пошкодження.

Близько тижня тому голова "Укренерго" Володимир Кудрицький в ексклюзивному інтерв'ю для "1+1" розповів, що росіяни обстрілювали деякі українські енергооб'єкти по кілька разів і саме з конкретної мети, оскільки вони є важливими, щоб у якомога більше споживачів не було електроенергії. Тоді ж говорилося, що найближчим часом ситуація зі світлом може налагодитись, якщо не буде нових обстрілів.

Читайте також:

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах