Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області - фото: freepik.com

Події
21 листопада 2022 17:06

У Дніпропетровській області за минулий тиждень зареєстрували 695 випадків коронавірусу. 

Як повідомили в обласному лабораторному центрі МОЗ, у порівнянні з минулим тижнем захворюваність на Covid-19 знизилась на 35,6%. А у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року – знизилась у 17 разів.

Всього з початку пандемії на Дніпропетровщині зареєстровано 345 869 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Більше на коронавірус хворіли дорослі – 92,5%, діти до 17 років – 7,5%.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На звітному тижні в Дніпропетровській області спалахи інфекційних хвороб не зареєстровані. Протиепідемічні заходи тривають.

Також за минулий тиждень до закладів охорони здоров’я звернулося 6867 осіб з підозрою на грип та ГРВІ, що на 3% більше попереднього тижня. Захворюваність на вірусні гепатити поодинока. Виявили 3 випадки. 

Нагадаємо, у Кам’янському Дніпропетровської області стався нещасний випадок – дві людини отруїлися чадним газом. Як повідомили у компанії "Дніпропетровськгаз", причиною отруєння стало самовільне втручання у роботу системи газопостачання та порушення правил безпечного використання блакитного палива у побуті. 

Жителів області закликали в жодному разі самовільно не втручатися в роботу системи газопостачання та приладів, оскільки це вкрай небезпечно. Будь-які газонебезпечні роботи мають право виконувати кваліфіковані спеціалісти, у яких є відповідні дозвільні документи. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах