Відбивав атаку ворога: важко поранений офіцер з Дніпропетровщини 8 годин командував боєм

Відбивав атаку ворога: важко поранений офіцер з Дніпропетровщини 8 годин командував боєм

Відбивав атаку ворога: важко поранений офіцер з Дніпропетровщини 8 годин командував боєм - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Події
21 листопада 2022 15:07

Військовий з Дніпровської бригади, отримавши поранення, вісім годин командував боєм та відбивав масову атаку ворога. 

Олексій – офіцер та командир одного з парашутно-десантних підрозділів 25-ї Січеславської бригади. У 15 років він вступив до Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Потім продовжив навчання у Військовій академії в Одесі.

Після випуску з академії, Олексій відразу потрапив в епіцентр подій на Авдіївський напрямок. Саме там його підрозділ нищив окупантів. Військовий розповів випадок, де переміг ворога хитрістю. Про це повідомляє 25 Січеславська бригада на своїй сторінці у Facebook. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Біля одного з населених пунктів, ми вийшли прямо на ворожі позиції. Нас було в рази меньше, треба було діяти негайно. Дати бій – це понести втрати особового складу, і як командир, не міг цього дозволити.Тому прийшлося застосувати хитрість. Зібравшись, привітався і дав рашистам команду окопуватися. Це спрацювало, вони не ідентифікували мене як українського військового і виконали наказ. Я скомандував своїй групі відійти. Ми почали рухатися , а потім по-команді відкрили вогонь. Ворог був знищинений, – згадує Олексій.

У 25-й Січеславській бригаді також додали, що Олексій отримав важке поранення ноги, після чого ще вісім годин командував боєм, відбиваючи масовану атаку ворога.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах