У Дніпропетровській області сьогодні будуть вимикати світло: графік

У Дніпропетровській області сьогодні будуть вимикати світло: графік

У Дніпропетровській області сьогодні будуть вимикати світло: графік - фото: 24tv.ua

Події
21 листопада 2022 09:28

Сьогодні, 21 листопада, у Дніпропетровській області будуть діяти стабілізаційні відключення світла за графіком.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, зараз держкомпанія НЕК Укренерго застосовує планові відключення електроенергії.

Ознайомитись з розкладом відключень можна тут. Щоб дізнатися коли вдома може бути відсутнє електропостачання вкажіть назву вулиці, номер будинку та дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла. Енергетики докладають всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У НАК Укренерго зазначили, що сьогодні з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України будуть застосовані планові відключення. Аварійні відключення світла не прогнозуються.

У Дніпропетровській області відключатимуть світлоУ Дніпропетровській області відключатимуть світло - фото: facebook.com/npcukrenergo

– Протягом вихідних днів нам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання, незважаючи на різке похолодання. На понеділок, 21 листопада, додаткові аварійні відключення також не прогнозуються, – написали в компанії НАК Укренерго.

Нагадаємо, що що жителів Дніпропетровщини та інших областей просять заощаджувати електроенергію зранку з 07:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 22:00. Це допоможе підтримати енергетиків та полегшити їм роботу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах