Ракетний удар по Дніпру пошкодив громадський транспорт

Ракетний удар по Дніпру пошкодив громадський транспорт

Ракетний удар по Дніпру пошкодив громадський транспорт - фото: t.me/dneproperatyv

Події
17 листопада 2022 14:54

Зранку 17 листопада окупанти вдарили ракетами по Дніпру. Внаслідок ворожої атаки постраждала цивільна інфраструктура та громадський транспорт. 

Як повідомили в департаменті транспорту міської ради, ракетний удар був завданий по району, яким курсують сім автобусних, три тролейбусні та один трамвайний маршрути. Внаслідок обстрілу було зруйновано ділянку контактної мережі тролейбусів, пошкоджено та вибито скло у чотирьох автобусах та тролейбусі. Трамвайні колії опинились під поваленими деревами та іншими завалами. 

Внаслідок обстрілу було зруйновано ділянку контактної мережі тролейбусівВнаслідок обстрілу було зруйновано ділянку контактної мережі тролейбусів - фото: t.me/DepTransDMR

Уламки ворожої ракетиУламки ворожої ракети - фото: t.me/DepTransDMR

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через руйнування рух громадського транспорту було зупинено. Проте, через три години автобуси стали на маршрути. Вони курсують в об’їзд.

Наразі триває оцінка руйнувань. Три бригади енергогосподарства Дніпровського електротранспорту вже працюють над ліквідацією наслідків ракетного удару та ремонтом ушкодженої ділянки контактної мережі щоб електротранспорт відновив свій рух якнайшвидше.

Бригади працюють над ліквідацією наслідків ракетного ударуБригади працюють над ліквідацією наслідків ракетного удару - фото: t.me/DepTransDMR

Нагадаємо, вже відновлено рух автобусних маршрутів №34, 87А, 87Б, 106 по вулиці Робоча до вулиці Павла Чубинського – вулиця Макарова – вулицяТитова і далі по маршруту. Також відновлено рух автобусного маршруту №155 по маршруту. Відновлено рух автобусних маршрутів № 146А та 146Б зі зміною – замість вулиці Криворізька у напрямку з та до вулиці Макарова автобуси прямуватимуть вулицею Павла Чубинського.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах