Уламки снаряду наскрізь пробили тіло: у Дніпрі врятували важко пораненого бійця

Уламки снаряду наскрізь пробили тіло: у Дніпрі врятували важко пораненого бійця

Уламки снаряду наскрізь пробили тіло: у Дніпрі врятували важко пораненого бійця - фото: facebook.com/dniprozdrav

Події
16 листопада 2022 16:44

У Дніпрі лікарі врятували військового, який отримав травми несумісні з життям.

Як повідомили в департаменті охорони здоров’я, 40-річний боєць отримав важкі травми у запеклому бою. Уламки снаряду наскрізь пробили його тіло у різних місцях. 

Військовий втратив дуже багато крові та був у дуже важкому стані. Таким його доправили до лікарні швидкої допомоги. Медики зазначають, що поранення були несумісні з життям: серйозна рана у животі, пошкодження великої вени, розірвані уламками нирка та частина грудної клітини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Часу та шансів на порятунок було мало. Але завдяки лікарям військовому вдалося вижити. Судинні хірурги дістали всі уламки та загоїли рани. Після тривалої реабілітації стан захисника вже кращий.

– Навіть зараз лікарі не уявляють, як цьому герою вдалося вижити. Він міг загинути в одну хвилину. Але не судилося. Невидима сила дала шанс на порятунок. Часу на допомогу було обмаль і жодного шансу на помилку. Досвідчені лікарі боролися за життя свого пацієнта щосили. І таки перемогли, – йдеться у повідомленні департаменту охорони здоров’я.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах