У Дніпрі згоріла теплиця для вирощування квітів

У Дніпрі згоріла теплиця для вирощування квітів -

У Дніпрі згоріла теплиця для вирощування квітів - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
13 листопада 2022 10:28

Сьогодні вночі, 13-го листопада, у Дніпрі сталася пожежа у теплиці, де вирощують квіти.

Подія трапилася близько 01:35 на вулиці Дніпробуду у Самарському районі на території приватного будинку. На місце пожежі прибули 12 рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Як з’ясувалося, вогонь охопив теплиці для вирощування квітів. При цьому існувала загроза, що пожежа пошириться на житловий будинок, який розташовується поруч. Унаслідок цього згоріли плівка теплиці, дерев’яні стелажі та дерев’яні піддони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Площа пожежа склала приблизно 50 квадратних метрів. Ніхто з людей не постраждав і не загинув. Займання вдалося локалізувати приблизно за півгодини, а повністю загасити ще через 20 хвилин.

Нагадаємо, що сьогодні вночі від ворожого вогню вкотре постраждав Нікопольський район. З реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії обстріляли Нікопольську та Марганецьку громади. Найбільше постраждав Нікополь. У нічне місто прилетіли майже 40 смертоносних снарядів. Через обстріл постраждали двоє жінок – 46 та 82 років. Їх госпіталізували до місцевої лікарні. Вони перебувають у стані середньої тяжкості.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах