У Дніпропетровській області немає вільних місць для ВПО

У Дніпропетровській області немає вільних місць для ВПО

У Дніпропетровській області немає вільних місць для ВПО - фото: lexinform.com.ua

Події
10 листопада 2022 15:04

У Дніпропетровській області поки що немає вільних місць для внутрішньо переміщених осіб. В регіоні проживає понад 363 тисячі ВПО.

Про це повідомили у Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій України. Згідно з їх інфографікою, вільних місць для внутрішньо переміщених осіб не залишилося у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Київській, Сумській, Чернігівській, Херсонській, Донецькій, Луганській областях.

У Дніпропетровській області немає місць для ВПОУ Дніпропетровській області немає місць для ВПО - фото: minre.gov.ua

Проте внутрішні переселенці можуть поселитися у інших областях України. Найбільше ВПО може прийняти Рівненська область – 37 281, Житомирська – 28 269 та Одеська – 18 693. Найменше місць у Львівській – 628 та Миколаївській – 544.

Найбільше ВПО може прийняти Рівненська областьНайбільше ВПО може прийняти Рівненська область - фото: minre.gov.ua

Всього в Україні вільно ще 160 667 місць для розміщення ВПО. Зайнято 1 184 667 місць.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області затримали двох громадян, які заперечували збройну агресію РФ та закликали захопити керівництво України. Їм повідомлено про підозру. Як повідомили в пресслужбі прокуратури Дніпропетровської області, у липні цього року 31-річний житель Новомосковська на своїй сторінці у соцмережі закликав до захоплення окупантами державної влади України. Ще одну зрадницю викрили у Нікопольському районі. Жінка на своїй сторінці у соцмережі опублікувала фото на підтримку дій влади держави–агресора. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах