У Дніпропетровській області згорів гараж з кількома автомобілями

У Дніпропетровській області згорів гараж з кількома автомобілями

У Дніпропетровській області згорів гараж з кількома автомобілями - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
30 жовтня 2022 10:30

Вчора пізно ввечері, 29 жовтня, у місті Покров Нікопольського району на Дніпропетровщині сталася сильна пожежа. Згорів гараж з двома авто.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, пожежа сталася близько 22:00 на території приватного подвір’я на вулиці Шмідта у місті Покров. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По прибуттю рятувальників було встановлено, що загорівся гараж, всередині якого були два автомобілі "Газель". Вогонь знищив дах, сонячні панелі та всі авто. На щастя, люди не постраждали.

Загальна площа займання склала 100 квадратних метрів. Пожежу приборкували 13 рятувальників та одна пожежна машина. 

Нагадаємо, сьогодні вночі, 30 жовтня, окупанти обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області.   Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, ворог з важкої артилерії накрив місто Нікополь. На щастя, люди не постраждали. Внаслідок обстрілу, у місті пошкоджені 10 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди та газогін.  

Пізніше Валентин Резніченко повідомив, що сьогодні зранку, 30 жовтня, окупанти обстріляли Марганецьку громаду. Постраждала 73-річна жінка. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах