Микола Лукашук розповів, чи існує загроза блекауту в Дніпропетровській області

Микола Лукашук розповів, чи існує загроза блекауту в Дніпропетровській області

Микола Лукашук розповів, чи існує загроза блекауту в Дніпропетровській області - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
07 жовтня 2022 15:47

За останні тижні ЗСУ мають успіхи на всіх напрямках фронту. Тому ворог посилив ракетні удари по містам України. Зокрема і по Дніпру та області. Зважаючи на це голова облради Микола Лукашук розповів, чи існує загроза блекауту на Дніпропетровщині.  

За словами Миколи Лукашука, такий сценарій ймовірний саме зараз. Адже ворог не має успіху на фронті, тому хоче помститися і воює з мирним населенням. Про це голова облради розповів у ефірі марафону "Інформоборона" на телеканалі Дніпро TV. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Чим більше успіхів на фронті у нашої армії, тим більше ворог воює з мирним населенням. Зараз ми бачимо велику кількість обстрілів Запоріжжя. Ворог лютує, не може нічого зробити по всім напрямкам. Якимсь чином він хоче помститися. Я вважаю, що зараз загроза блекауту існує найбільше за весь час війни, – зауважив Микола Лукашук.  

Також він розповів про позитивні зміни на Криворізькому напрямку. За його словами, фронт здвинувся до Дудчан, тому ворожих обстрілів з РСЗВ та артилерії у Криворізькому районі не фіксують.

Втім для Нікополя загроза залишається. Там нині пошкоджено понад 350 багатоповерхівок та майже 1100 приватних будинків. 

Ворог також атакує область дронами-камікадзе "Шахід-136". Вони були застосовані у Нікополі та Кривому Розі.  

Незважаючи на це, на Дніпропетровщину продовжують приїжджати переселенці. Зараз в області проживає 350 тисяч внутрішньо переміщених осіб, із них понад 140 тисяч – у Дніпрі.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах