Бійці Криворізької тероборони звільнили два населені пункти на Херсонщині

Бійці Криворізької тероборони звільнили два населені пункти на Херсонщині

Бійці Криворізької тероборони звільнили два населені пункти на Херсонщині - фото умовне: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
03 жовтня 2022 10:39

Криворізька бригада територіальної оборони звільнила два населені пункти на Херсонщині

Військові 129-ї бригади тероборони Кривого Рогу звільнили два населені пункти на Херсонщині – Архангельське та Миролюбівка. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні.   

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Дякую воїнам 129-ї бригади мого рідного Кривого Рогу, які відзначились хорошими результатами і звільнили зокрема Архангельське та Миролюбівку, – сказав Володимир Зеленський.  

Він також подякував воїнам 127-ї бригади тероборони за захист Харкова, військовим 110-ї бригади, які дають відсіч окупантам на Запорізькому напрямку, 115-ї бригади тероборони, які захищають  Житомирщину і бійцям 117-ї бригади, які обороняють північно-східний напрямок на Сумщині.

– І я дякую усім, хто наближає ці моменти перемог, хто повертає український прапор на його законні місця на українській землі. Дякую усім: від генералів до рядових, від професійних військових, розвідників та спецслужбовців – до волонтерів і кожного, хто допомагає обороняти нашу державу, – додав Президент України. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах