У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу загинув чоловік

У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу загинув чоловік

У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу загинув чоловік - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
22 вересня 2022 09:26

В ніч на 22 вересня окупанти обстріляли два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Криворізький.  

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, близько опівночі росіяни з "Градів" атакували центр Нікополя. Випустили по ньому 20 снарядів. Внаслідок обстрілу загинув 35-річний чоловік.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у місті пошкоджені 17 багатоповерхових та приватних будинків, газопровід, лінії електропередач, дві лікарні, школа, футбольне поле, краєзнавчий музей,  адмінбудівлі, кілька магазинів, ринок та стели на Алеї пам'яті.  

Окупанти обстріляли Нікопольський районОкупанти обстріляли Нікопольський район - фото: t.me/mykola_lukashuk

Внаслідок обстрілу Нікополя загинув чоловік та пошкоджені будівліВнаслідок обстрілу Нікополя загинув чоловік та пошкоджені будівлі - фото: t.me/mykola_lukashuk

Через обстріли виникли чотири пожежі у торговельних кіосках та гаражах. Вогонь вже загасили. Вулиці Нікополя усіяні вирвами та уламками боєприпасів.  

Вночі ворог також атакував дроном-камікадзе місто Кривий Ріг. Внаслідок цього там загорілася двоповерхова будівля. Пожежу вже загасили. На щастя, люди не постраждали.  

Нагадаємо, вчора ввечері, 21 вересня, російські війська вкотре ударили по Нікопольському району. Окупанти обстріляли Червоногригорівську та Марганецьку громади. Внаслідок обстрілів загинула одна людина. Ще двоє людей отримали поранення. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах