Яка ситуація у Дніпропетровській області на 13 вересня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 13 вересня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 13 вересня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
13 вересня 2022 09:18

Усю ніч від ворожих обстрілів у Дніпропетровській області потерпав Нікопольський район. Окупанти вдарили по ньому шість разів.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що ворог обстріляв Нікополь, Червоногригорівську та Марганецьку громади. По району били з реактивних систем залпового вогню "Ураган" і "Град", а також з важкої артилерії. Внаслідок обстрілів ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Російські війська обстріляли Нікопольщину -Російські війська обстріляли Нікопольщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Через ворожу атаку пошкоджені 16 багатоповерхівок та приватних будинків, стадіон, господарські споруди та газогони. Масштаби руйнувань наразі уточнюються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ніхто з людей не постраждав -Ніхто з людей не постраждав - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

В інших районах вночі також оголошували повітряні тривоги, але там обійшлося без обстрілів. Ніч минула тихо, зазначив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. Російських окупантів на території нашої області на ранок 13 вересня немає. Радіаційний фон на Дніпропетровщині залишається в межах норми.

Нагадаємо, що Збройні сили України звільнили декілька населених пунктів на Криворізькому напрямку –  Високопілля, Нововознесенське, Білогірка, Сухий Ставок та Миролюбівка, що на півночі Херсонської області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах